Szánthó Miklós: Orbán Viktor és Donald Trump ugyanazt a harcot vívják

2024. április 14. 19:10

A 2024-es választási szuperév során két olyan sorsdöntő választás előtt a Nyugat, amelyek hosszútávon megpecsételhetik a sorsát.

2024. április 14. 19:10
Former President Trump And Fellow Conservatives Address Annual  CPAC Meeting

Nyitókép: Brandon Bell / Getty images

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint jelenleg csak Donald Trump és Orbán Viktor látja tisztán azt, hogy a nyitott határok, a woke őrület és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet. Többek között erről is beszélt Szánthó Miklós a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán, az amerikai Tampa Bayben – írta meg a Magyar Nemzet.

A 2024-es év választási szuperév lesz

Szánthó emellett hangsúlyozta, hogy a 2024-es év egy választási szuperév lesz, ugyanis novemberben Amerika sorsfordító és történelmi választás előtt áll, amelynek eredménye az egész nyugati világra kihat majd, főként az aktuális háborús fejlemények tükrében. Emelett az európaiak júniusban szintén az eddigi egyik legnayobb próbatétellel néznek szembe a választások során. 

Felszólalásában Szánthó rámutatott arra, hogy mindkét mindkét választáson a mélyállam és a mocsár az ellenség, melyek között értelmetlen különbséget keresni. 

Itt – akárcsak Európában – a baloldal által elfoglalt szövetségi központok civilizációs válságunk elmélyítésére törekszenek, és a tömeges migráció, a nemek közötti agymosás és a háború három, halálos veszedelmét ölelik fel”

– mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Szánthó Miklós bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­n­­y­­­o­k­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
mreinstand-2
2024. április 15. 00:40
“ Orbán Viktor és Donald Trump ugyanazt a harcot vívják” Hogy megússzák a börtönt.
Bell & Sebastian
2024. április 14. 22:37
Egy a jelszónk, a béke, harcba boldog jövőért megyünk. A Demokratikus Ifjúsági Világszövetség indulójának első sora. Ahogyan én emlékszem, ifjú világdemokrata koromban leginkább a nemek harca érdekelt, a politika akkoriban vén, műbőrkalapos párttitkárok dolga volt, a nagy békeharc terepe pedig a kocsma, ahol a havi jelentésen törték a fejüket és gyűjtötték be az ehhez szükséges hírmorzsákat. Szánthó Miklós eredeti gondolataira azért nem akad kiadó, mert még nem készült el az anyaggal. Egyelőre 1 csomag A4 -es üres írólap van csak meg belőle.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. április 14. 20:19
Mind a ketten Izraelért küzdenek. Előre a zsidó-keresztény úton
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!