Szlovéniában egyetértenek Orbán Viktorral: „Ebbe sohasem szabad beleegyezni!”

2024. április 15. 09:17

Branko Grims EP-képviselő szerint az illegális migrációval kapcsolatban eddig is minden kirívóan törvénytelen és alkotmányellenes volt, a kvóták előírását pedig maximálisan elutasítja.

2024. április 15. 09:17
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nincs szükség migrációs paktumra, valójában ez csak menekülés a felelősség elől. Az illegális migrációval kapcsolatban eddig is minden kirívóan törvénytelen és alkotmányellenes volt – szögezte le Branko Grims szlovén jobboldali EP-képviselő a Nova24 tudósítása alapján.

Egyetértek azzal, amit Orbán Viktor mondott: sohasem szabad beleegyezni a migránskvóták előírásába

– jelentette ki a politikus.

Az Európai Parlament által elfogadott paktumot a politikai spektrum ellentétes végén álló Donald Tusk lengyel és Orbán Viktor magyar kormányfő egyaránt elítélte.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­l­á­­­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
kombinator-0
2024. április 15. 17:36
a migránskvóta csak a nyakánál véres ... a németek telepítenek, mint az állat ... nígeriek fogják Brünhildát ápolni az elfekvőben és etiópok takarítanak majd az utcákon , mert az "'echte" németnek derogál ... ok, de 1? - 2? ---4 éven belül némteország megtelik ... és akkor már kénytelenek visszautasítani az addigra még jobban özönlő nígereket ... és micsoda dolog, hogy befogadtak addig 10 millát, de többet nem hajlandóak? ... szegényekkel mi lesz? lelketlen németek
mondeos
2024. április 15. 10:53
Kedves Libsik! Két nagyon egyszerű kérdést szoktam feltenni, de eddig még nem kaptam választ tőletek: -Szerintetek Magyarország és/vagy Európa összesen mennyi "migránst" (magyarul hódítót) képes befogadni? -Ha elértük a maximális mennyiséget, mi lesz az azután érkezőkkel?
auditorium
2024. április 15. 10:00
Ha ennyien egyetértenek OV-ral, akkor miért lapitanak az EU-P-ben szavazásoknál ? Miért tartózkodnak a szavazástól? Miért nem emelik fel a szavukat kivitelezhetetlen "szolidaritási javaslatok" (más néven quótázás) ellen ? Persze, h. nem akar a kicsi, de gyönyörű és nyugodt Szlovénia az alig pár kilométeres tengerpartját vagy sividékeiket lepzselő, követelőző, erőszakos népekkel "gazdagitani" vagy templomaikat átadni mecsetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!