Fico koalíciós partnere részegen dulakodott egy benzinkúton a merénylet napján (Videó)

2024. május 20. 22:40

Andrej Danko kiütötte egy férfi kezéből a telefonját.

2024. május 20. 22:40
null

Nyitókép: Facebook

Juraj Šeliga szlovák demokrata politikus tett közzé a Facebookon egy videót, amelyen Andrej Danko látható, amint a Robert Fico miniszterelnök ellen elkövetett merénylet utáni éjszaka egy nyitrai benzinkúton dulakodásba keveredik egy vásárlóval – számolt be az Új Szó Online. A felvételt maga a sértett küldte el Šeligának. A férfi azt állította, hogy az SNS elnöke kiütötte a kezéből a mobiltelefont és a cukorkát, amit meg szeretett volna venni, majd azt kérdezte tőle, „Mit bámulsz?” Az SNS sajtóosztályának munkatársa, Zuzana Škopcová szerint 

a testőröknek nem kellett beavatkozniuk, bár a videóból kivehető, hogy éppen ők csillapították le a dühös Dankót.

„Besztercebányáról hazafelé térve az SNS elnöke kiment a mosdóba egy benzinkúton, majd egy ismeretlen személy beszólt neki hátulról, mire megfordult, és világossá tette a férfi számára, hogy nem szeretné, ha zavarnák. Az eset néhány másodpercig tartott” – tette hozzá.

A videót alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2024. május 21. 10:40
Tudom, búmer vagyok. De nem fogom föl, hogy ha egy üzletben, utcán találkozom egy ismert emberrel, akkor miért kell neki beszólni. Ez lehet jó is meg rossz is, de miért? Az meg hogy mindenkivel "szelfizni" akarnak. Mutogatni egy nagyon előnytelen képet az ismert emberről? Megint mondom, minek?
kisstomi-2
2024. május 21. 09:58 Szerkesztve
A "Mandi" munkatársai tudatosan hazudnak, vagy megtévesztették őket ???? Az egész felvidéki /szlovákiai/ médiában egyetlen szó sincs arról hogy Danko részeg lett volna ! Nem védem Dankót, mert nem a szívem csücske, de legyetek objektívak ! A videón szereplő Seliga sem említi azt sehol, hogy Danko részeg lett volna ! Egyébként Seliga egy volt parlamenti képviselő, drogos liberális, aki arról ismert legfőképpen, hogy a covid járvány alatt, amikor az egyszerű ember még az utcára sem léphetett ki, egy pozsonyi kávézóban részegeskedett pár társával együtt. felrúgva minden akkor érvényben levő egészségügyi korlátozást, és a törvényt nem betartva. Az ügy kirobbanása után, le is kellett mondania !
iimre
2024. május 21. 06:33
Érthető, ha Fico koalíciós partnere a Fico elleni merénylet napján lerészegedett és kicsit paranoiás lett, nem?
kastellorizo
2024. május 21. 06:19
Csak a szokásos libernyák hazudozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!