Orosz humor: A NATO azt akarja, hogy egész Ukrajnát ellenőrizzük

2024. május 18. 08:21

A humorban a realitás, hogy a Nyugat nagy hatótávolságú fegyverekkel látja el Kijevet, amire az oroszoknak reagálni kell.

2024. május 18. 08:21

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján némi maliciózus humorral így fogalmazott: 

Az idióta NATO-stratégák őszintén azt akarják, hogy Oroszország egész Ukrajnát ellenőrizze. Ezért adnak Kijevnek egyre több nagy hatótávolságú fegyvert” 

– írta a politikus, amiről a RIA Novosztyi számolt be.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­­n­­c­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lacika-985
2024. május 20. 21:08
Hogy is mondjam , ha a normalitás fennmaradásának ez az ára akkor menjenek amig teljesen meg tisztitják a földet a mocsadék globalista náciktól .
Akitlosz
2024. május 18. 13:21
Viccesen hangzik, de ez nem tréfa. Vagy felosztja a NATO és Oroszország egymás között Ukrajnát - Ukrajna véleménye nem számít, életképtelen báb ország - és akkor gyorsan tartós béke lehet, vagy Oroszország tényleg kénytelen végigcsinálni az utolsó ukrán katonáig. Amerika elszánt, tényleg hajlandó az utolsó ukrán katonáig harcolni.
Csigorin
2024. május 18. 13:00
ez nem vicc, veresen komoly hideg logika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!