Robbant a bomba! A trágár kifakadás után összeállhat az Eurovízió két nembináris művésze! (VIDEÓ)

2024. május 12. 12:56

Tűkön ülve várjuk a közös szerzeményt!

2024. május 12. 12:56

Fotó: Jessica Gow/TT News Agency/AFP

Mint arról beszámoltunk, a svájci művész, Nemo nyerte a 68. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét a svédországi Malmö Arénában. Amikor megkérdezték a győzelem után, hogy van-e olyan eurovíziós előadó, akivel szívesen együttműködne, nem tért ki a válasz elől.

Megnevezett egy másik nembináris művészt, a viadalon Írországot képviselő Bambie Thugot.

„Szeretnék egy dalt Bambie Thuggal. Úgy érzem, nagyon sok közös van bennünk. Olyan jó egymásra találni, és megosztani ezt az élményt.

Nagyon hálás vagyok, és szerintem nagyon fontos, hogy ebben az évben többen is képviseljük a queer közösséget”

– fogalmazott Nemo.

Mint ismert,

a palesztin-párti Bambie Thug sírva fakadt, miután Izrael bejutott a verseny nagydöntőjébe, és megdöbbentő, trágár szavakkal illette a kamerák előtt a szervezőket, az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségét (EBU). Izraelt egyébként Eden Golan képviselte, akinek October Rain című dalát átíratták, annak politikailag áthallásos szövege miatt, így Hurricane címen volt kénytelen elénekelni.

„Annyira borzalmas volt számunkra… Bassza meg az EBU. Már nem is érdekel. Baszd meg őket” – vonta le a konklúziót a kamerák előtt a művész.

Ezek után nincs mit tennünk, mint tűkön ülve várni a közös szerzeményt!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 459 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. május 16. 19:15
Nyugat Európa ls a világ génhibás fele tényleg megérett a pusztulásra . Aki ilyeneket pártfogol az nem ember..
troppauer-humer
2024. május 13. 18:54
Háát... ha ez kell a fejlett Európának... ám legyen - nekik, de minket hagyjanak békén!
alexandrosz-2
2024. május 13. 14:56
Ez zsidó vircsaft. A kezdetektől. Ti is a részesei vagytok, sőt lelkes csicskái is. A vétótlan köpcös geci prájdot is engedélyezett nekik eddig minden évben, szarva az őt támogatókara, nemzeti konzultációkra, mindenre. Már nem csak judapesten taposhatják a törvényeinket és a közizlést páros lábbal, hanem pécsett is. Ezért a pöfögésed hiteltelen zsideszes propagandista csicska. Szart se értek. A zsidó és zsidócsicska gazdáitok se.
trvalik
2024. május 13. 14:43
Ugyan jó pár évvel ezelőtt, de ezeket simán elvitték volna a bolondok házába. Mivé lettünk.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!