Teljesen kiakadt Vilmos herceg a Katalint érintő pletykákra

2024. május 13. 16:24

Általában erős személyiségként írják le Vilmos herceget, de most neki is elege lett.

2024. május 13. 16:24
null

Nyitókép: Glyn Kirk / AFP

Vilmos herceg „feldúltnak és dühösnek” érezte magát, miután értesült arról, hogy milyen pletykák terjednek Katalin hercegnéről – árulta el egy bennfentes. A herceg nincs könnyű helyzetben, de mindent megtesz azért, hogy nyugodt körülményeket biztosítson feleségének.

Katalin egy tervezett hasi műtéten esett át, amelyet követően rákot diagnosztizáltak nála. A hercegné azonban egy ideig nem árulta el a lesújtó hírt a nyilvánosságnak, mert mint kiderült, először a gyermekeivel próbálta megértetni, min megy keresztül. Ez alatt az idő alatt azonban sokaknak gyanús lett, hogy a hercegné eltűnt, és még az a szóbeszéd is felmerült, hogy kómába esett, sőt azt is elterjesztették, hogy azért nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, mert feltöltette a fenekét. Egy bennfentes szerint a 41 éves herceg nagyon kiakadt, amikor a pletykákat olvasta. Ennek ellenére igyekszik megvédeni a családját, és nyugodt körülményeket biztosítani Katalin számára. 

(via Page Six)

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2024. május 13. 17:37
20 kommentből nulla látszik.. mi a fasz van már itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!