Lefújták a Batman-film párizsi bemutatóját

2012. július 22. 12:17

A denveri mészárlás miatt elmaradt a Batman-film párizsi díszbemutatója, az alkotás reklámját ideiglenesen levették a tévék képernyőjéről is.

2012. július 22. 12:17

A denveri mészárlásról az új Batman-film két főszereplője is csak Párizsban értesült, rögtön sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt. A film forgalmazója lemondta a pénteki sajtótájékoztatót, és elmaradt az alkotás párizsi díszbemutatója is. Eltűnt a Batman-film reklámja a televíziókból is, és csak azután kerül majd újra képernyőre, miután kivágták belőle az erőszakos jeleneteket.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2012. július 22. 22:17
Batman főszereplője ma a legnagyobb színész holivódban. http://www.youtube.com/watch?v=Ya7fHKVObSo http://www.youtube.com/watch?v=H0fuHY4U1UA http://www.youtube.com/watch?v=a-yoMEZXnbQ
sky.net
2012. július 22. 18:30
tudnám én mi kell ezeknek nem moziba kell ugráni hülyegyereket ölni .. meg is van a b terv : uszályt megakasztani rája egy szép tankot félig a sóderba ,álcázva szép színpad mögé persze (ráírni , első magyar vidám víziszínház társulat , kirobbanó előadások végig a duna mentén ) ha ez megvan szépen lecsorogni a parlamentig amikor ülésezik a sok mocsok tetű , ott szépen lehorgonyozni , elhúzni a függönyt, indítani egy szép nótát hogy fél pest hallja oszt rájuklőnyi a kupolát , bemelegítésnek ... aztán jöhet a tek meg többi szar adni nekik is 100 as malaccal meg a géppuskával ... ha már rend van és előkerül valami használható nehézfegyver is ... ködfelhőt neki szórni rájuk a ködből egyet a rózsadombra egyet a pm bm kurvaanyjára (másnapra mire kiérnek valami használhatóval ) szépen búvárruhát húzni csá csumi cső késleltetve robbantani az egészet (rendőröstől persze) bele a dunájba na emmá használhatóbb forgatókönyv mi ?
sky.net
2012. július 22. 18:14
pedig letőtünk oszt betőtünk
kjkj945
2012. július 22. 13:44
De ne vér! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!