Végiglebegtük az egészet

2015. január 28. 18:10

A magyar Bocuse d'Or csapat séfje, Molnár Gábor szerint álomszerű volt az egész verseny, annyit észleltek, hogy elkezdenek főzni és vége lett az egésznek.

2015. január 28. 18:10

A Bocuse d'Or lyoni döntője után nyilatkozott a magyar csapat két versenyzője, Molnár Gábor és Pohner Ádám Jókúti Andrásnak, a Világevő blog írójának. Molnár Gábor elmondta: „Őrület volt, meseszerűen, álomszerűen lepörgött az egész, elkezdtük és már vége is lett, szinte végiglebegtük az egészet” Hozzátette: nem volt gyenge pont, gyenge időszak, a hal tálalásánál nagyon kellett koncentrálni, de sikerült megoldani a nehézségeket. Pohner Ádám annyval egészítette ki a séf összegzését, hogy nagyon keményen kellett küzdeni, de sikerült végigcsinálni.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. március 21. 13:22
Mit toltak?
anegy_
2016. október 31. 16:28
Szégyen a hozzászólásotok! Nem is értem! Kötelezett benneteket a rosszindulat, vagy az irigység? A fáradságot sem vettétek arra, hogy az egész beszámolót végignézzétek. Pedig érdemes. Még képek is vannak a csodálatos teljesítményükről. Gratulálok a fiúknak, a 13. hely nagyon szép eredmény egy világ-versenyen!
wartog
2015. január 29. 14:02
Rendben de akkor Picasso vagy Chagall is csak egy pingáló fax. Egyáltalán mi a művészet?Tudod egyáltalán? Mert a vita mindig abból származik ha két ember ua. fogalom alatt mást ért. A Főzés mesterfoka bizony művészet, mert megkomponálja milyen anygokat, milyen összeállításban, színben ízben illatba évszakban viszonylatban készít valami felejthetetlent, és ezt úgy, hogy még csak nem is múlhatatlan mint a mandala.
wartog
2015. január 29. 12:19
A világ legjobbjai közt a két Magyar srác! melyik része nem világos?A szakácsművészet is művészet, ők pedig művészek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!