Hangolódjunk a hétvégére – budapesti bulik kispénteken

2015. július 16. 10:38

Ingyenes koncertet ad a DJ Bootsie TRIO, jubilál a Ricsárdgír, jönnek a svéd metálosok, szülinapot ünnepel a Mazel Tov, Szabó Simon pedig ismét a keverőpult mögé áll. Ha lemaradtál az EFOTT-ról vagy Bánkról, egyet se félj: a fővárosban is lesz hová menni csütörtök este!

2015. július 16. 10:38

A munka utáni lazítás szakértője a Tesla.kert Easy Afternoon sorozata, melyen ezúttal Slanki, Turner, Major Hayes keverik a hiphop és funky legjobbjait. Ha csak ejtőznénk, akkor a Budapest Rooftop Cinema július harmadik csütörtökén egy hamisan felépített világba kalauzol bennünket: a Truman show-t nézhetjük meg a város felett a Corvintetőn. A Jim Carrey által játszott Truman Burbank békés szülővárosa egy óriási stúdió. Ő a műsor főszereplője, ám fogalma sincs arról, hogy az élete egy véget nem érő TV show – aztán lassan elkezd rájönni a dolgokra.

 
Egyéves a Mazel Tov: az esti táncikálást megalapozhatjuk egy szuper hummuszos-mártogatós, vagy sült bárányos nyársas fogással, de a szülinap koncerttel, tortával és hajnalig tartó bulival is vár. A WNDRLND-ben folytatódik a ChakaCsütörtök-sorozat, mely 2010 őszén született, kiegészítendő a szervezőcsapat VégrePéntek! szériáját a hétvége fölvezetésének jegyében. A label mai napig aktív szülőatyja az elektronikus zenei szcénában idestova két évtizede tevékeny DJ Wegha, aki a kilencvenes évek második felétől a pszchedelikus zenei kultúra egyik meghatározó szereplője. Őt a magyar psytrance-közeg legsokoldalúbb örökmozgó veteránja, DJ Tsubi (BMSS Records) egészíti ki, aki jelenleg több más izgalmas projektje mellett a radiOzora zenei szerkesztője.
 
Az Ellátóban este 8-tól a DJ Bootsie TRIO ad ingyenes koncertet. Nemrég jöttek ki új lemezzel, érdemes rájuk odafigyelni. A doboknál és billenytűknél Lázár Tibor, Vázsonyi János szaxofonozik és furulyázik, a lemezjátszó mögött pedig természetesen DJ Bootsie lesz.
 
Az A38-on jubilál a Ricsárdgír: csütörtök este lesz pontban a századik koncertjük. Előttük az izgalmas és vicces sanzonzenével támadó Csaknekedkislányt is meghallgathatjuk, a banda pedig új dalokkal és sosem látott vendégfellépőkkel készül az esti bulira. A svéd At The Gates és Truckfighters death metált hoz a Dürer Kert nagytermébe. A huszonöt éves At The Gates a skandináv metal egyik alapzenekara: a Dürer Kertbe legújabb, At War With Reality című albumukkal érkeznek.
 
Ha viszont nem metál, hanem egy kis nosztalgia kell a Gozsduban: a One More Caféban TNT Inti támad egy súlyosnak ígérkező retro esttel. Lesz koncert is, melyet magyar slágerek követnek majd D&K Music jóvoltából. A Fogaskertben pedig az ismerkedésé a főszerep ma este: az It's a Match - Summer Hits! jelmondata: Szabad a szerelem, szabad a csók, szabad emberek, szabad slágerek a szabad FogasKertben! A Zenéről a Kolin frontembere, Linczényi Márkó és Szabó Simon (színész-polihisztor) gondoskodnak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2015. július 16. 13:58
Én ezeket nem ismerem, ezt viszont küldöm minden homoszexualitásra hajlamos barátomnak! https://www.youtube.com/watch?v=sVzvRsl4rEM Na ez már döfi!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!