Budapesten szelfiznek az X-Men sztárjai

2016. január 16. 17:28

Jó lesz figyelni: James McAvoy és Hugh Jackman épp egyszerre tartózkodik a magyar fővárosban, amit egy közös képpel örökítettek meg. Az ifjú Xavier professzor Charlize Theronnal közösen forgatja a The Coldest City című hidegháborús thrillert, Wolverine viszont nem tudni, miért utazott Budapestre.

2016. január 16. 17:28
Egy budapesti szálloda előterében futott össze az X-Men-filmek két sztárja, Hugh Jackman és James McAvoy: Jackman hivatalos Instagram-oldalán osztotta meg a találkozást dokumentáló fotót.

 

Mint ismeretes, James McAvoyról éppen Charlize Theronnal közösen forgatja a magyar fővárosban a The Coldest City című hidegháborús thrillert, Jackman viszont nem tudni, miért utazott Budapestre. Az ausztrál színész négy éve egy Lipton jegestea-reklámot forgatott Budapesten utoljára a Margit-szigeten.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!