Széll Tamáséknak szólt a Himnusz a Bocuse d'Or döntőjén

2016. május 11. 19:45

Széll Tamás nyerte meg a Bocuse d'Or budapesti kontinensdöntőjét, neki és csapatának szólt a magyar himnusz.

2016. május 11. 19:45

 Az Index szerint Széll Tamás egyáltalán nem számított a győzelemre, amikor bejelentették a második és harmadik helyezettet, lemondóan legyintett, azt hitte, biztosan Dánia győz a svédek és a norvégok előtt.

Mint írják: „a Budapesten megrendezett Bocuse d'Or-on minden alapanyag magyar volt, ami Széll Tamásnak kedvezett, hiszen a tengeri halhoz szokott erős skandináv versenyzőknek idegen volt a zsírosabb kecsege, amit sokat kellett pucolni. Szintén magyar volt a szarvasborjú, Széll egyben hagyta a szarvas combját, amitől az egész nagyon látványos lett. A tálat külön kiemelte a közepén gomolygó füst.”

A világverseny Lyonban lesz.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2017. március 27. 23:44
Te pedig rengeteg helyesírási hibával mocskolod a hasonló kiváló teljesítményeket. Alma, vagy körte? Te, idióta!
Géká
2016. május 12. 18:21
párhuzamos társadalmak országa lettünk. Gourmand protzerei német luxuskocsis a gyereket külföldi iskolába járató társadalom meg a lefagyasztott csikrefarhátért sorban állók sárgacsekkes nyomora él totál nulla kommunikációval egymás mellett. az egyiknek a 100 ft-os bolt a no go zóna a másiknak a borfesztiválok, ahol vállaltan azért kérnek belépőt, hoyg ne jöhessen be "mindenféle" alak, csak olyan akinek van rendesen pénze. Ez már nem egy nemzet, ebből komoly feszültségek lesznek. Ízléstelen dolog ilyen dolgokat itthon rendezni amíg így él nem csak a társadalom alsó fele hanem maga az átlag is ahogy él most. mindenfajta buzisan affektáló kényeskedés a gasztronómiában mert suttyóék nemest akarnak játszani meg felsőtízezret.
Malcolm Reynolds
2016. május 12. 13:22
a államilag támogatott sportal szemben ennek van értelme! Széll Tamás nem csak úszni vagy futni tud hanem egy szakmát űz mesteri szinten. Gratulálok! Sok sok hasonló győzelmet!
Géká
2016. május 12. 12:52
senki nem beszélt a proletár értelmeiről 8amúgy nagyon városi munkásság abban az értelemben amit a proletár jelent nincsen egy ideje de mindegy, gondolom te nem tudsz elszakadni ezektől a fogalmaktól). Van a városi polgárság is, aminek helyén van az arányérzéke, képvisel valamit értéket meg erkölcsöt azon kívül is, hogy neki kell minden ami csillog, mint egy uborkafán felkapaszkodott tuskónak. De te ezt nem fogod megérteni, mert szerinted az az elit, akinek kobe marhából van a gulyáslevese és rozmaringos-mézes fagylaltot eszik a hajas szalonban vágott frizurájával és az Ötkertes gagyibuli között egy drága étteremben. Aki ezen röhög az szerinted csak irigy lehet, mert olyan nincs, hogy valaki ezt ne akarja.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!