A Critical Mass-videó, ami bejárta a világot

2012. április 23. 13:38

A vasárnapi budapesti Critical Massről az AP hírügynökség által készített videós összeállítás, ami bejárta a világsajtót.

2012. április 23. 13:38

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. augusztus 25. 11:09
Én kérek elnézést, de a Critical Mass nem egy olyan kerékpáros rendezvény ahol sok sok kerékpáros szabályosan(!!!) kerékpározik A pontból B pontba majd hazamegy? Abban meg van valami komikus mikor mi emberek védjük meg a Földet mi emberektől.
raoul renier
2012. április 24. 20:16
Én azt mondtam, hogy az autósoktól sokkal rendszeresebben kapom meg a KRESZ szerint nekem járó elsőbbséget a lámpa nélküli gyalogátkelőhelyeken, mint a bringásoktól, és ez így is van. Az autós meglátja, hogy közelítek a zebrához, és lassít. A bringásnak ez gyakran eszébe se jut, azon az alapon, hogy ha nem hőkölök vissza tőle, majd úgyis kikerül. És igen, ebben az országban élek, egy megyeszékhelyen. De laktam már Pesten is (ahol rendszeresen láttam bringásokat cikázni a dugóba szorult gépkocsik között), meg falun (ahol soha semmi bajom nem volt a kerékpárosokkal, mert ott teljesen természetes, hogy a lakosság nagy része időnként így közlekedik).
raoul renier
2012. április 24. 02:20
Ó, hogyha laktál Debrecenben, az kiváló, hiszen tudni fogod, miről beszélek! Kérlek szépen, utazz le majd egyszer ráérő idődben, és sétálgass egy sort a Nagyerdőn, ahol én lakom. Tapasztalhatod majd, milyen népszerű sportággá vált errefelé a hobbibiciklisták előli elugrálás - például hétvégén, a parkerdei sétányokon, a kisgyerekes édesanyák körében. Semmi kifogásom azok ellen a bringások ellen, akik arra használják a drótszamarukat, amire való: közlekedésre. És minden tiszteletem az igazi sportembereké, például a túrakerékpárosoké. Mindkét kategóriában akadnak barátaim és ismerőseim. De akik a kerékpárt valamiféle kulturális ikonnak kiáltják ki, csoporttudatot építenek köré a Szent Környezetvédelem ezerszer abuzált zászlaja alatt, majd ennek a magaslatáról osztják az észt a közlekedési morálról a magamféle szánalmas kis talpasoknak - ugye nem baj, ha azokat előbb arra kérném, söpörjenek kicsit a maguk portája előtt?
Tyrker
2012. április 24. 02:20
Szerinted talán nem egy jellemző esetet írt le CyB kollega?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!