Budapesti lökött bringások

2012. július 12. 22:05

Egyre több a biciklis, de sokan közülük nem tudnak kerékpározni és a szabályokat sem tartják be – derül ki a Saját Zsíron összeállításából.

2012. július 12. 22:05

CycleGaz Silly Cyclistjának mintájára a Saját Zsíron blog szerzője is sorozatot indított a budapesti lökött kerékpárosokról. Figyelmetlenek, nem tartják be a KRESZ-t, és akadnak olyanok is, akik biciklizés közben telefonálnak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. július 14. 14:07
Mija szar? Belehajtanak a gyalogosokba, amikor a zebrán zöld van nekünk, behajtanak az egyirányú utcába, a járda közepén repesztenek ,úgy kell elugrálni előlük, kivágnak mögüled, hogy a frászt hozzák rád, habozás nélkül gázolnak el bárkit, mert nem vonhatók felelősségre, zenét hallagtnak bicajozás közben, ahol nincs a járdán engedélyezve a kerékpárút ők ott is virítanak ,szarva arra, hogy a járókelők is alig férnek el tőlük. Folytassam?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!