Kerékpárra pattannak a fővárosi közterület-felügyelők is

2012. augusztus 02. 14:33

A biciklis rendőrök egy hónapja teljesítenek szolgálatot a főváros idegenforgalmilag kiemelt területein, hozzájuk csatlakoznak augusztustól szerdánként, csütörtökönként és péntekenként a közterület-felügyelők is.

2012. augusztus 02. 14:33

Közös kerékpáros szolgálatot teljesítenek augusztustól a fővárosi közterület-felügyelet és a Készenléti Rendőrség munkatársai az idegenforgalmilag kiemelt területeken Budapesten. Budapest Főváros Közterület-felügyelete azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy az együttműködés célja az érintett területek – elsősorban a Városliget – közbiztonságának megerősítése, a zöldterületek épségének megóvása, a köztisztasági és állattartási szabályok betartatása, valamint a közterületek jogszerű használatának, vagyis az árusításnak, behajtásnak és várakozásnak ellenőrzése.

A szervezetnek a korábbi években is volt ilyen járőrszolgálata, a rendőrökkel közös munkától az intézkedések nagyobb hatékonyságát, eredményességét várják.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!