Ezrek vettek részt a fővárosi kerékpáros napon

2012. szeptember 04. 11:42

A „Minden, ami kerékpár” mottó jegyében közel 100 féle különböző kerékpáros program és bemutató várta az érdeklődőket a városligeti 56-osok terén és a főváros kerékpárútjain vasárnap, a 3. K&H olimpiai kerékpáros nap keretében.

2012. szeptember 04. 11:42

Sok ezer bringás vett részt vasárnap a Budapest Sportiroda eseményén, a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon. A szervezők tájékoztatása szerint a „Minden, ami kerékpár” mottó jegyében közel 100 féle különböző kerékpáros program és bemutató várta az érdeklődőket a városligeti 56-osok terén és a főváros kerékpárútjain. A városi bringázás népszerűsítése céljából, 15 regisztrációs pont érintésével szervezett túrán közel kétezren ismerkedtek a főváros kerékpárútjaival.

A rendezvényen részt vett Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok, Londonban négyesben ezüstérmes kajakozó és Kökény Roland, aki az idei játékokon K-2 1000 méteren lett aranyérmes. Mellettük Parti András olimpikon hegyikerékpáros is indult a paralimpikonok sikereiért szervezett közös tekerésen.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!