Lőw Zsolt: Nagyon büszkék lehetünk a válogatottra

2021. június 25. 17:46

A labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes Chelsea másodedzője az Eb-ről és Rossi munkásságáról beszélt.

2021. június 25. 17:46
null

Lőw Zsolt az Infórádió Aréna című műsorának vendége volt, ahol a foci-Eb volt a téma, és a szerdai, Németországgal játszott 2–2-es döntetlen. Mint mondta, ő maga sajnálta, hogy nem sikerült megverni a németeket, de mint fogalmazott,

 nagyon büszkék voltunk rá, hogy ilyen hosszú ideig sikerült megnehezítenünk a német válogatott dolgát.”

Lőw Zsolt azt mondta: szakmai szemmel nagyon kevés dolgot vett csak észre, amit másképp lehetett volna csinálni a mérkőzés alatt. A Chelsea másodedzője szerint Marco Rossi kitűnő ember, „nagy szerencsénk van, hogy ő edzi a válogatottat.”

A műsorban Lőw Zsolt azt is elmondta, hogy Rossin túl az MLSZ és a magyar kormány is sokat tett ezért az eredményért. Mint fogalmazott, a sport sokáig el volt hanyagolva, viszont a kormány és az MLSZ – Csányi Sándor vezetésével – sok energiabefektetés és munka révén végül elérte, hogy a labdarúgás „a régi fényében tündököljön”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 27. 10:24
Én nem vagyok büszke ! Csak annyit tettek amennyit már évtizedek óta elvárhat a magyar szurkoló a pénzéért !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt megsüvegelem, de búszke akkor leszek, a magyar bajnokság szinvonala olyan lesz mint a nyugati nagy klubok bajoksága !
makapaka2
2021. június 26. 14:13
Büszkék is vagyunk! Szép volt fiúk!
Gyereidetakarodj
2021. június 25. 22:54
Hát .... Aki csak a két döntetlen meccset látta, az dicsőítse is őket! Én viszont már a '78-as VB alkalmával is csodálkoztam, hogy a sportújságírók között tartott felmérésen az argentin sportriporter a magyarokat tartotta esélyesnek a VB címre. Ha egy olyan foci múlttal rendelkező ország lennénk mint Andorra, vagy Izland, agy a Feröer-szigetek, szépnek is lenne mondható a teljesítmény! De '54-ben VB döntőt játszottunk. Az angolokat 6:3-ra vertük. 3-szor nyertünk olimpiát. Ilyen előzmények után nekem ne istenítse őket senki, ha sikerül kétszer egymás után egyeneset rúgni a labdába! Azért várjunk már egy kicsit, mielőtt a mennybe menesztjük őket! Ha jól emlékszem Koplárovics Bélától is így hanyatt voltatok esve, most meg azt sem tudjuk hol árul szotyit!
Tapeino
2021. június 25. 21:02
.... mármint a magyar válogatottra!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!