Kitálalt a Fradi volt edzője: nehéz volt a kommunikáció a játékosokkal

2023. szeptember 13. 12:41

A Fradi volt másodedzője beszélt a klubtól történő távozásról.

2023. szeptember 13. 12:41
null

Interjút közölt az Üllői Százhuszonkilenc Miroslav Romascsenko futballcsapat-menedzserrel, ahol többek között arról kérdezték, milyen érzés volt a csapattal dolgozni. 

Nem könnyű. Érdekes és kihívásokkal teli szakmai pillanat volt. Őszintén szólva az angolom nagyon messze van a tökéletestől”.

Emiatt Romascsenkónak problémája volt a kommunikációval, ám ennek ellenére megpróbáltak Csercseszovval egy-egy beszélgetést folytatni a játékosokkal, egyszerre kettőt-hármat, ekkor Paulino Granero segített a fordításban. 

A szünetben pedig közvetlenül kommunikáltunk Csercseszovval, nem volt szükség tolmácsra. Csak a játék közben beszéltek angolul a magyar asszisztenssel, Máté Csabával. De nem voltak alapvető természetűek ezek a párbeszédek és ebben nem voltak nehézségek”

– árulta el. 

Nyitókép: ulloi129.hu

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 13. 18:56
A labdarúgók fejelni szoktak, ami agyrázkódást okoz, ami nem javítja a szellemi képességeiket.
Akitlosz
2023. szeptember 13. 18:52
Ja, ja, na ja, Да, да, ну да. 11 játékos 32, 22 játékos 47 nyelven beszél a Ferencvárosban. Jóval ütősebb név lenne a csapatnak a Bábel. Építhetnének egy zöld sastornyot a stadion mellé, természetesen a MOL-énál magasabbat.
HunCsz
2023. szeptember 13. 16:05
Köszönjük Csercseszov úr a munkáját és a sok szép pillanatot, amit szerzett a csapatával. Sok sikert a továbbikaban is önnek
kizokkentido
2023. szeptember 13. 16:02
Nincs valami hegymászós hír a fradi helyett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!