Hungarian Globe: Mandiner angolul

2012. október 01. 17:53

Elindult angol nyelvű blogunk, a Hungarian Globe próbaüzeme.

2012. október 01. 17:53
Redakció
Mandiner

Elindult angol nyelvű blogunk, a Hungarian Globe próbaüzeme. Régóta terveztünk egy ilyen blogot, ahol heti két-három posztban írunk arról, hogyan látjuk a magyar politikát, kultúrát, egyáltalán: az ország és a nemzet dolgait. A Hungarian Globe rendszeresen foglalkozik majd a magyar belpolitika fejleményeivel, Közép-Európa dolgaival magyar nézőpontból, és utánajárunk a nemzetközi sajtó Magyarországgal foglalkozó írásainak esetleges tárgyi tévedéseinek is.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2012. október 02. 09:53
Jó ötlet, legalább az angoltudását is fejlesztheti a nagyérdemű :)
Kal
2012. október 01. 22:15
Egyértelműen helyes és dícséretes kezdeményezés. A látogatók magyarra tanítását szolgálja a le nem fordított szöveg? "További vélemények" :-)
Mitya Ivanov
2012. október 01. 22:13
Te gen yon jounalis nan Ongri, ki te eseye kreye yon seleksyon epi peze revizyon Règleman Ewopeyen yo nan Ongri. Li te yon liv, men pèsonn pa te enterese. non l 'te: Istvan Lovas
kaszandra
2012. október 01. 22:05
Nem tudok ugyan angolul, de az ötletet üdvözlöm. Bizony szükség van rá, ne csak a balliberális megmondók szemszögéből láthassák olvashssák a magyar híreket. Tavalyelőtt is ráért volna. A ballib nem restell angolul jól kiosztani minket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!