Melyik templom, Viktor?

2013. november 17. 17:13

Négy gyereketek három különböző egyház tagja. A családod maga a vallásszabadság, de Te ezt minden bizonnyal már bánod.

2013. november 17. 17:13
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Olvasom, hogy Orbán Viktor szerint a magyarság megmaradásáért folytatott harc legfontosabb színtere ma is a templom és az iskola. De melyik templom, Viktor?

Négy gyereketek három különböző egyház tagja. A családod maga a vallásszabadság, de Te ezt minden bizonnyal már bánod. Ez a római katolikus máz, amivel bevonjátok a populizmust és a lassan mindenre kezét rátevő államot... elképesztő. Biztos vagyok benne, hogy az oktatási rendszeretek sem húzza sokáig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nutyer
2013. november 19. 11:37
A "templom" szó római auguroktól ered- botjukkal megfelezték az eget a madárjóslatokhoz. Hogy melyik templom,Gábor? Az egyik égboltfél a döglött szabadmadaras egy lapát trágyaként hátrahagyott adóssággal alatta,- ez a tiétek- a másik fele meg az összes többi. Imára fel.
magnamater
2013. november 18. 19:32
Jobb, ha a politikus a kicsinyes piszkálódást meghagyja a pletykalapoknak - mért foglalkozik olyan dolgokkal, melyekhez semmi köze - a baloldal nélküle is épp eléggé le van égetve.
ebiili
2013. november 18. 08:37
Gábor, a rád eső szdsz tartozást kifizetted már?
hátakkor
2013. november 18. 06:45
Kultúr helyeken kultúr embereknél a másik vallása tabu téma. Gabika teljesen hiába görcsöl. Az újabb Gabikák, a jávorok és karácsonyok pályáznak a gabikák megüresedő poziciójába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!