2018: Fidesz-KDMP és Jobik?

2014. március 04. 16:01

Megtörténhet, hogy a baloldali közös lista mellett az ország minden szavazólapján szerepel majd az Összefogás Párt és az Együtt 2014 neve is.

2014. március 04. 16:01
Török Gábor
Facebook

„Ma reggelre 15 párt lépte már át a 27-es határt. Az Összefogás Pártnak már csak egy elfogadott jelölt kell, és nekik is lehet országos listájuk. Az Együtt 2014-nek még 10 hiányzik, de a sok »döntés előtt« álló jelöltjük miatt ez sem látszik lehetetlennek. Szóval érdekes lehet: a baloldali közös lista mellett az ország minden szavazólapján szerepelhet majd az Összefogás Párt és az Együtt 2014 neve is. Ha marad a választási rendszer, 2018-ban talán már a Fidesz-KDMP és a Jobik is indul a választáson...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rézvirág
2014. március 05. 08:52
Magukra vessenek. Az Összefogás párt _rögtön_ !!! jelezte, hogy oké, összeborulás van meg minden, de ne hívják magukat Összefogásnak, mert az már az ő nevük. Bíróságra is mentek !!!, de elutasították őket. Kuncze pedig végtelenül cinikusan és pofátlanul gúnyos kioktatással közölte, hogy ne vicceljenek már, hát nehogy már egy Kovács nevű ember odamehessen egy kovácshoz, és azt mondhassa, hogy hagyja abba a tevékenységét, mert Kovácsnak őt hívják... ...hát most már egyék meg ,amit főztek. Remélem ott lesz a papíron a kis párt neve is :-) A világ legnagyobb poénja meg az az lenne, ha az arrogáns cinizmussal félrelökött kis párt végül lenyúlna tőlük annyi százalékot, hogy helyettük jut be a parlamentbe :-)
Forsz
2014. március 05. 00:03
Napokkal ezelőtt írtam, hogy az Összefogás Párt bekerülhet, az MSZP pedig kieshet. Látva a pártlistát, azt gondolom, hogy a fenti feltételezés mára bizonyossággá vált. De, ha az ötpárti összefogás kiesik, az világszenzáció lesz és saját magukat okolhatják csak.
kuwiq
2014. március 04. 22:41
na gabika, most akkor rajta is van hehe egyébként a cégbíróság sokkal háklisabb, ha cégnév választásáról van szó, a hasonlóságokat is igyekeznek kizárni
1120
2014. március 04. 21:19
"Ha marad a választási rendszer, 2018-ban talán már a Fidesz-KDMP és a Jobik is indul a választáson..." Egy apró "bibi" van, Gábor. Az általad említett MINDKÉT párt (Összefogás Párt, illetve Együtt 2014) már létezett, amikor a böszme, meg a libás lenyúlta a nevüket. (Azért csak kijön ilyenkor mindenkinél az, hogy "merre húz"...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!