Mire számítunk vasárnap I.

2014. április 02. 18:22

Azért vicces látni, hogy a két, önmagát utolérhetetlen zseninek tartó, Karácsonygeri és Szigetvári ilyen ügyesen belelavírozták pártjaikat az eljelentéktelenedésbe. Kb. rajtuk kívül mindenki látta, hogy az Összefogósdinak nincs értelme.

2014. április 02. 18:22
Piréz Róbert
Tutiblog

„Különös egy kormányváltó elszántság, ahogy az Összefogás Erői az utolsó pillanatig lebegtették, hogy talán akkor bojkottálják az áprilishatodikát, április 5. után egyből 7.-re virradóra ébrednek, csoszognak ki a konyhába egy kis kávéra (Szanyikapitány hidegindítóra), mert itt nemdemokrácia van és ebben a nemdemokráciában nincsenek szabad és tisztességes választások. Nincsenek törvények, nincsenek szabályok, a jó és a gonosz vívja évszázados háborúját, mint az Underworldban, csak itt senkinek nincs olyan segge, mint Kate Beckinsalnek. A választási törvény úgy van megírva, hogy felesleges hajcihő az egész, azon csak a Fidesz nyerhet, más pártok esetében köddé válnak a szavazatok, esetleg a bedobott ellenzéki szavazólapokat felfalják a kormánypárti ikszek, és a szavazatszámláló bizottság tagjai, könnyes szemekkel, csak a port söpörhetik össze a doboz aljáról urnazárás után. Scheppele is megírta a New York Times blogjába, ami mértékadóbb, mint a mérésügyi hivatal. Ésatöbbi, ésatöbbi - ásít.

Vérciki, de gyakorlatilag a vasárnapi választási nagygyűlésükre sikerült véglegesíteni/kimondani a döntést: elindulnak, a szavazófülkékben fogják megdönteni az orbáni rémuralmat és befejezik a hisztikét, mert az egyrészt hülyén áll egy felnőtt politikusnak, másrészt választást sem lehet nyerni vele. Mármint a hisztivel. Most megpróbálják hagyományosan, csak kicsit elkéstek vele, és kicsit elkúrták... inkább nagyon... (...)

Azért vicces látni, hogy a két, önmagát utolérhetetlen zseninek tartó, Karácsonygeri és Szigetvári ilyen ügyesen belelavírozták pártjaikat az eljelentéktelenedésbe. Kb. rajtuk kívül mindenki látta, hogy az Összefogósdinak nincs értelme. Oké, Karácsonygeri elizgulta magát, mert éppen szarul állt az LMP, ő meg nem fog álláshirdetéseket böngészni, de Szigetvári tényleg katasztrófa. Ha külön-külön állítanak listát evk. közös jelöltek mellett, akkor most nem a Fidesz kétharmadáért, hanem a győzelméért izgulhatnánk. Mindegy, megcsinálták... Főleg a Geri, mert az 55. hely bizony nem lesz elég...”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Guinea
2014. április 02. 21:36
Ennek a fikaevő Szigetvárinak vénségére kiült a pofájára minden mocsok, ami csak egy büdös komonistát jellemzhet. Sötét, alantas, gonosz, sunyi, rusnya állat.
S0ma
2014. április 02. 21:29
Most jut eszembe: Elfelejtettem megkérdezni, hogy is van Mesterházy apukája! Mintha azt mondta volna az Attis, hogy ő nem akar olyan országban élni, ahol jobboldali orvosok gyógyítják az édesapját. Osztán mit látok: Még mindig itt van.
várúr
2014. április 02. 20:35
Tetszett még a "durcás balkáni nacionalizmus" és a "nem verünk buzit az utcán", vmint a "nem tiltjuk be a miniszoknyát" kitétel a Jobbik plakátos cukiságával.
várúr
2014. április 02. 20:32
Piréz vérgúnyos írása remek. Pontos látlelete a ballib balfaszkodásnak. Még így is megengedő, mert Karácsony nevű szökevény aljassága, sorozatos pálfordulásai, óriási buktája a XII, kerületben és "technikai koala" ötlete a Jobbikkal, Szigetvári Pakson hízása az orosz atom népszerűsítéséért, stb. szóbe sa került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!