Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A legirritálóbb új képviselő: Fodor Gábor

2014. április 16. 18:54

Mióta a nagy semmiért és a nagy semmiből, semmilyen (sőt talán mínuszos) támogatottsággal bekerült a parlamentbe, máris úgy osztja az észt, mintha ő lenne a baloldal kétharmados többséggel megválasztott etikai tisztje.

2014. április 16. 18:54
Szilvay Gergely
Dobray's Private Counterrevolution

„Fodor Gábor, »a politikai nemcselekvés és nemlét legnagyobb hazai tekintélye«(Képviselő Funky, 2013) elemében van. Mióta a nagy semmiért és a nagy semmiből, semmilyen (sőt talán mínuszos) támogatottsággal (merthogy el tudom képzelni, hogy ő nem vitt szavazatokat a baloldali összefogásnak, hanem egy rakat embert még el is riasztott az urnához járulástól) bekerült a parlamentbe, máris úgy osztja az észt, mintha ő lenne a baloldal kétharmados többséggel megválasztott etikai tisztje. A választások elvesztése miatti gyászmunkában persze kellemes lehet a kormányt nem váltó összeveszőknek, hogy az LMP-hez képest jóval nagyobb a támogatottságuk, de hát tudjuk, hogy igazából azért az LMP-n élik ki a dühüket, mert a maradék elégtétel az lett volna nekik, ha az LMP nem jut be a parlamentbe, mint a baloldal eretnekje. De bejutott, így az édes bosszú érzése sem adatott meg az összefogásból összeveszésbe váltó, furcsa konglometárumnak. A Galamus-féle baloldali véleményzárványok meg azon jajonganak, hogy ha az LMP bemegy a zsákutcába, akkor most nincs kétharmad, pedig az LMP egy szavazatot sem vitt volna nekik, csak a saját hitelét vesztette volna el. Hogy éli ki magát ezután az összefogósdi? Lesajnálja az LMP-t. És kezd irritálóan undorító anyázásba Schiffer Andrással szemben?  Fodor Gáborka, aki volt olyan pofátlan, hogy még az is felmerült benne, hogy szinte egymaga alkot liberális frakciót. Márpedig míg az LMP támogatottságából egyértelmű fogalmunk van, Fodor Gabika & a Liberálisok Szent Maradéka Párt támogatottságáról nincs, de nem csak azért, mert nem indultak külön, hanem mert ráadásul még szinte mérhetetlen is lenne. És akkor Fodor Gabika, akit a kéretlenül visszamászó, MSZP-nél jóval kisebb támogatottsággal rendelkező DK vezetője, Gyurcsány vitt be (Gyurcsány saját, ATV-s bevallása szerint) az összefogásba, valószínűleg a többiek lemondó belenyugvása és belső tiltakozása ellen (legalábbis abból, ahogy GYF az ATV-n nyilatkozott összefogó pártvezető társaival, ez jött le, kb: »én kértem Attilát, ő elfogadta«, hogy FG is összefoghasson), az most osztja az észt, nulla, de az is lehet, hogy mínuszos legitimitással. Úgyhogy ki is oszthatjuk az új országgyűlés legirritálóbb képviselőjének járó címet, amit Fodor Gábor, a Facebook-politikus kap meg.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2014. április 21. 00:02
fodor gabriella a népgazdaság számára hasznos, büfé ruhatár szakon tanít a bevezetés egy kísérlet előzményeibe című elméleti filozófia szakon.
Szőke Ciklon
2014. április 17. 10:04
A baloldal még mindig a Rákosi-korszak szellemében működik. Miközben a demokrácia megkívánja, hogy a nép válassza meg a képviselőit, ez a baloldal, a minden támogatottságot nélkülöző elvtársaiknak osztogatják a parlamenti helyeket. És még van képük magukat demokratáknak nevezni! Az is röhej, hogy egyesek elindulnak a választásokon, valamilyen oknál fogva, főleg listás helyen bejutnak a parlamentbe, aztán átadják másnak, olyannak aki nem jutott be. Az is felháborító, hogy a frakciókból ide-oda ülnek a tagok, attól függően, hogy anyagi érdekük hogy kívánja, és hogy egy mesterségesen feltornázott öt-fős frakció vezetője annyi juttatást kap, mint egy 133 fős farkcióé! Lenne még mit finomitgatnia parlament működésén! A Fodort meg felelőségre kell vonni pártja felhalmozott adóssága miatt, és ki kell ebrudalni a parlamentből.
gillag74
2014. április 17. 09:40
Többek között neki is boldog peszah-ot kivánt a kecskebaszó!Utazz haza és telepedj le otthon!
briganti
2014. április 17. 05:57
Szaralak vagy fodor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!