Álláshirdetés

2014. június 25. 15:15

Nagy múlttal rendelkező baloldali párt, illetve dinamikusan fejlődő friss szemléletű ellenzéki politikai tömörülések közös főpolgármester-jelöltet keresnek, sürgős jeligére.

2014. június 25. 15:15
Szalai Anna
NOL

„Több megyére kiterjedő hálózattal és ügyfélkörrel, valamint nagy múlttal rendelkező baloldali párt, illetve dinamikusan fejlődő friss szemléletű ellenzéki politikai tömörülések közös főpolgármester-jelöltet keresnek, sürgős jeligére. A munkavállalás helyszíne Budapest. A munkaviszony határozott időtartamú, de a négyéves szerződés meghosszabbítható.

A jelölttel szemben támasztott elvárások: felsőfokú (bármely) szakirányú végzettség, igazolható szakmai tapasztalat, magas szintű vezetői kompetenciák, megbízhatóság, következetesség, stratégia-, koncepcióalkotási képesség, Budapest-központú szemlélet, terhelhetőség, stressztűrés, felelősségvállalás, kitűnő kommunikációs készség. Előnyt jelent legalább egy nyelv középfokú ismerete.

A hirdetők versenyképes vezetői alapbért, teljesítményarányos juttatásokat kínálnak. Ezenfelül változatos, kihívásokban gazdag, felelősségteljes vezetői feladatokat, kulturált munkakörülményeket, bizalmi légkört és csapatszellemet. A munkavégzés során folyamatosan bővülő üzleti lehetőségek várják a sikeres pályázót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2014. június 25. 20:55
"A hirdetők versenyképes vezetői alapbért, teljesítményarányos juttatásokat kínálnak." A hirdetők csak ne kínálják az adófizetők pénzét! A sajátjukat kínálják!
Monkey4you
2014. június 25. 19:06
Előnyt jelent legalább egy nyelv középfokú ismerete. ----------- Magyar nyel beszéli kicsit, de nem sokuk. Ha lehet üzletel fele zseb fele adóhivatal akkor jelentkezni kérek. Elnézes a nyelvtani hiba, de két hete tanuló Magyar nyelvet!!! Amikor lesz választani, meg lesz a B2-es vizsga Magyar nyelven.
gyurmandia73
2014. június 25. 16:45
...csak annyit pontosítanék, hogy idén 5 (öt) évre választunk az önkormányzatokba tisztségviselőket. Aztán 2019-ben is, majd 2024-ben vissza áll a négy éves ciklus. Így két évente lesznek választások Magyarországon. (Nem számítva az EU-st.)
A_Haza Bölcse
2014. június 25. 16:28
ezek vagytok ti. és ezek akarják vezetni az országot. a tatárjárás-törökdúlás-szovjetinvázió együtt is kutyafasza ahhoz képest amit ti produkáltatok az elmúltnyolcévben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!