Balfaszok voltunk

2014. június 05. 12:00

Én nem vagyok hajlandó beletörődni abba, hogy innentől ezer évig a Fidesz kormányoz.

2014. június 05. 12:00
Szigetvári Viktor
Index

Az Együtt még Együtt 2014 néven választási pártként jött létre.


Így van.

Ráadásul egyszemélyes párt volt, Bajnai Gordon pártszövetségeként hirdették magukat.

Így van.

Na most a választási párt elvesztette a választást.

Így van.

Az egyszemélyes párt arca gyakorlatilag a háttérbe vonul.

Így van.

Ilyen esetekben a hasonló formációk meg szoktak szűnni. Elég hamar.

Vagy nem. Az EP-választásokon megnyílt előttünk a politikai tér. Én nem vagyok hajlandó beletörődni abba, hogy innentől ezer évig a Fidesz kormányoz. Nekünk van egy kísérletünk, amivé mostanra váltunk, az több mint egy választási párt. Ebben Bajnai Gordon mint politikus, mint ember, mint gondolkodó ugyanúgy részt vesz. Ő mindörökké pártunk alapítója lesz.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. június 05. 16:58
Az is maradtok,ha nem számüzitek Fletó és bandáját a franca,és örökre az mszp bölényeit.Baloldali tömeget adó szavazok,még Bajnait sem kedveleik,mert stilusa csendes,de annál veszélyesebb bosszú álló,aljas,embertelen.
GV0917
2014. június 05. 16:34
Csak ért ez a Szigetvári gyerek a politikához! Soha, sehol, senkinek nem nem sikerült ilyen lényegre törően, emberöltőkön keresztülívelő intervallumban EGY POLITIKAI PÁRT PROGRAMJÁT ilyen röviden és lényegre törően megfogalmazni! BALFASZOK VOLTUNK! BALFASZOK VAGYUNK! BALFASZOK LESZÜNK!
Kárpáti Zoltán
2014. június 05. 16:16
"Balfaszok voltunk" Vagytok. Én már rég mondom, hogy azok vagytok. De végre beláttátok. Viszont azt még nem, hogy a Bildenberges Gordonnal nem lehet nyerni. Mert nem kell a magyaroknak, ha megszakadtok se. Ez az ország egy nemzet, ezt még nem láttátok be. És hogy ti annak az antitézise vagytok. Ami bebiztosítja Orbán pozícióit, mert ti veszélyt jelentetek a nemzetre, annak létére és szuverenitására.
Monkey4you
2014. június 05. 15:56
Én nem vagyok hajlandó beletörődni abba, hogy innentől ezer évig a Fidesz kormányoz." ----------- Neked csak legfeljebb 2-3 évig kell elviselned!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!