Fejezzék be a nyilvános üzengetést!

2014. július 15. 20:35

Amíg a kormány és a főváros fideszesei egymásnak üzengetnek, a Nyugati téri metróállomást ellepi a füst, a 3-as metrót pedig le kell állítani.

2014. július 15. 20:35
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Amíg a kormány és a főváros fideszesei egymásnak üzengetnek, Lázár János fejlesztésekért is felelős miniszter és Tarlós István főpolgármester egymás minősítésével szórakoznak, a Nyugati téri metróállomást ellepi a füst, a 3-as metrót pedig le kell állítani. Értem én, hogy Önök nem utaznak ezen a metróvonalon, de ez nem vigasztalja a napi többtízezer utast. Világos választ várunk: ki és mikorra készíti elő a felújítást, honnan lesz rá fedezet? Fejezzék be a nyilvános üzengetést és cselekedjenek végre – ha már eddig nem sikerült...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2014. július 16. 11:26
Te meg fejezz be valamilyen (eszperantó, lovári) nyelvtanfolyamot és szerezz diplomát! (Bocs, nyilván már előttem is szóltak hasonló szellemben a témához.)
stefanovszky
2014. július 16. 10:33
Ez a Kunhalmi egy vicc. Mint a jelenlegi MSZP
ape1943
2014. július 16. 08:10
Kedves Ágnes,ha írástudó vagy,olvashatod a véleményeket és abból leszűrni az igazságot.Van egy régi hír,talán Gábor Zsazsától,mindegy,hogy jót vagy rosszat mondanak az emberről,az a fontos,hogy beszéljenek róla.Nem használtam zárójelet,mert idézni csak pontosan szabad,lehet,hogy nem éppen így hangzott el a dolog,de a lényeg a fontos.
berzsian56
2014. július 16. 07:57
Vajon mi, és ki akadályozott meg benneteket abban, hogy ne ilyen disznóólat hagyjatok magatok után? A Demszkynél is így követelőztél jányom: ugyan cseréljük már ki ezeket a lerobbant negyvenéves metrókocsikat, mert ha így a marad az utánunk jövőket el fogja önteni a füst, és azért mi leszünk a felelősek. S lám most éppen ez történik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!