Papcsák és a közbizalom

2014. november 30. 18:02

Vettük? Ha kiderül, ki mennyit lopott, az gáz. Köszönjük az egyenes mondatot, tényleg gáz.

2014. november 30. 18:02
Veress Jenő
Népszava

„Van itt egy LMP-s javaslat, ami tiszta vizet öntene a pohárba. Nevezetesen, hogy minden képviselő essen át rendes, nem himihumi vagyonosodási vizsgálaton. Papcsákkal azonban kimondatta Orbán  no, aki disznók közé keveredik, megeszi a korpa : ez alkalmas arra, hogy tovább gyengítse a közbizalmat. Vettük? Ha kiderül, ki mennyit lopott, az gáz. Köszönjük az egyenes mondatot, tényleg gáz, nyilván ezért is szavazzák le, ne tudja meg a nép, hogy nőnek a birtokok ipam-napam-kisfiam nevén.

Pápai karikaturista barátom régebben ezt már megrajzolta, e szöveggel: »nem elég tisztességtelennek lenni, annak is kell látszani«.

Látszanak…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. december 01. 08:48
At átláthatóságtól retteg az állampárt...
Mich
2014. december 01. 01:08
Gyagyás Veress Népszava
indiáner
2014. november 30. 23:59
Kudlik és a deltaszárnyú repülőgép Hogy vetítés? Eddig nem tudtad? Mindig így volt, mindig így lesz. Varga Istvánnak van egy jó hasonlata a korrupcióról. Olyan, mint a jéghegy, hiába bontják le a felső egytizedét.
Fici7
2014. november 30. 23:42
Nem értem miért kell védeni a korrupt tolvajokat, tök mindegy hogy melyik pártban van. Tolvaj az tolvaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!