Látszat

2015. április 08. 09:30

Irányuljon inkább a közfigyelem az új stadionokra, az összecsapott, ámde látványos nagyberuházásokra, közmunkaprogrammal mesterségesen felturbózott statisztikákra.

2015. április 08. 09:30
Pomaranski Luca
Kisalföld

Nem lenne szerencsés, hogy ételt osszanak az éhező gyerekeknek Miskolcon, az efféle akció ugyanis rossz szemszögből irányítaná rá a figyelmet a városra – ezzel az indokkal utasította el Miskolc polgármestere a Gyermekétkeztetési Alapítvány megkeresését, mely szerint meleg ételt osztana a rászoruló gyerekeknek. Valóban kínos lenne, ha az egyébként kétségkívül fejlődő település ezzel kerülne be a hírekbe – hasonlóan hatásos „megoldásként", mint hogy a hajléktalanokat kitiltják a közterületekről, a jótékony köztéri ételosztásoknak pedig több fővárosi kerületben bürokratikus eszközökkel tettek keresztbe, ne rontsák már azok a szerencsétlenek az utcaképet... És úgy általában: irányuljon inkább a közfigyelem az új stadionokra, az összecsapott, ámde látványos nagyberuházásokra, közmunkaprogrammal mesterségesen felturbózott statisztikákra, ne pedig azon csámcsogjon már a nép, hogy egyesek képesek pofátlanul éhezni és nyomorogni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!