Altatás

2015. május 13. 07:16

bből pedig az látszik kibontakozni, hogy a homokozóban jelen állás szerint Karácsony a leghülyébb, mert neki mindössze egy bringára futotta, viszont ádázul ragaszkodik a körteformáihoz…

2015. május 13. 07:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Zugló polgármestere kitette az arckönyv oldalára biciklijét, mellé Papcsák volt zuglói polgármester Mercedesét, hogy ugyebár régen luxusautóval járt a főnök, de most bezzeg biciklivel.

Ez volna az ellenzéki politizálás Csomolungmája – ami természetesen éppen egyenlő magasságban van a béka valagával. Ráadásul a zuglói polgármesteri hivatal parkolójában álldogál Karácsony bácsi főtanácsadójának Mercedes AMG-je, a szocialista Tóth Csaba luxus-Lexusa, a másik szoci, Hajdú Flórika alpolgármester ötös bömbije, és ott szokott álldogálni Karácsony bácsi kabinetfőnökének hármas bömbije is.

Ebből pedig az látszik kibontakozni, hogy a homokozóban jelen állás szerint Karácsony a leghülyébb, mert neki mindössze egy bringára futotta, viszont ádázul ragaszkodik a körteformáihoz…

De az is lehet, hogy ő a legokosabb, mert máshol parkol, és a PR-bringát tologatja a hivatal elé, hogy megfeleljen az arckönyv-közönség politikai ízlésének és színvonalának.

Ettől teljesen függetlenül Zugló pénzügyi helyzete a váltáskor igen jó volt, plusz két és fél milliárd forintot mutatott. Most, egy év elteltével az alapegyenleg mínusz 1,3 milliárd forint, és Karácsonyék a Papcsák-féle vezetés által lekötött 1,4 milliárdos összeget élik fel éppen. De ez nyárra el fog fogyni. És az önkormányzati dolgozók már most késéssel kapták meg áprilisi fizetésüket, de egyes társaságoknál egy-két hónapig nincs fizetés. Már a zuglói újság sem jelent meg, szintén pénzhiány miatt.

Vagyis nagy szemfényvesztés a bicikli, Karácsony testvér. Majdnem akkora, mint te magad.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. május 13. 13:08
Zsóti,a felcsúti cipollánál nincs nagyobb szemfényvesztő e honban...
Brókerkormány
2015. május 13. 11:53
hoppazo http://Je suis Székely Ond [Hozzászóló kiszűrése] 2015. május 13. 08:04 @apoa a nép a hibás, mi? Miért, ki más? Agymosott birkák Stockholm-szindróma ha monde ez neked valamit
Brókerkormány
2015. május 13. 11:50
Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység. Hát így. Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket.” Népszabadság, 1994. október 21. Jó, ha nem feledjük – Bayer Zsolt: Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez (részlet https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/05/07/jo-ha-nem-feledjuk-bayer-zsolt-adalekok-a-nagy-fidesz-leleplezeshez-reszlet/
Brókerkormány
2015. május 13. 11:50
Jó ciik, zsoltika de ezt a cikkedet mi jobban szeretjük Bayer Zsolt: Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez (részlet) „Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!