Parkolópálya – hálószaggató öngólt lőtt Karácsony Gergely

2015. május 24. 16:30

Az újabb kép nyilvánosságra kerülése óta Karácsony hallgat. De azok is csöndben vannak, akik korábban kéjes elégedettséget éreztek a zuglói polgármester demagóg akciója kapcsán.

2015. május 24. 16:30
Szilágyi Richárd
Magyar Nemzet

„Hálószaggató öngólt lőtt Karácsony Gergely, amikor a múlt héten a közösségi oldalán egy olyan képet tett közzé, amellyel a zuglói polgármesteri parkoló metamorfózisát igyekezett bemutatni. Míg 2013-ban a fideszes Papcsák Ferenc Mercedese pöffeszkedett az önkormányzat udvarán, addig 2015-ben már csak egyszerű kerékpárok szerénykednek ugyanott – sugallta a Párbeszéd Magyarországért (PM) regnáló politikusa. A választási kampányokat idéző, leegyszerűsített kommunikációs üzenet egyértelműnek tűnt: ti urizáltok, mi szolgálunk!

Négyévente is nehezen veszi be ezt az ember gyomra. A 2002 és 2008 közötti kormányok tanácsadójaként, majd az LMP és a Bajnai Gordon-féle Együtt–PM főállású politikusaként a (választó)polgárok befolyásolásában komoly gyakorlatot szerzett Karácsony azonban – meglovagolva a Fidesz egyes politikusai és azok holdudvara körül kialakult közhangulatot – egy dologról »megfeledkezett«: van annak a parkolónak egy másik, sokkal nagyobb része, ahol több tíz millió forintot érő autók sorakoznak. A hírek szerint ott parkol a polgármester főtanácsadójának Mercedese, Karácsony kabinetvezetőjének 3-as BMW-je, a szocialista Tóth Csaba Lexusa és párttársa, Hajdu Flórián alpolgármester 5-ös BMW-je is. Az újabb kép nyilvánosságra kerülése óta Karácsony hallgat. De azok is csöndben vannak, akik korábban kéjes elégedettséget éreztek a zuglói polgármester demagóg akciója kapcsán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. május 25. 20:04
Karácsony polgármester már bemutatkozott tavaly október 6-án, az aradi tizenháromra tett rasszista, kirekesztő, magyargyűlölő beszülásávalé
Tintamin
2015. május 25. 19:15
Ilyen kurvagaz cim utan fidesz-gyalazo posztokat sem olvasok el, mert tuti az oncelu habveres...
Quet
2015. május 25. 11:04
Jó.. de... ki lesz a célcsoport? Vagy csak félgőzzel lehet ütni Orbánt? Vannak az orbánisták, és akkor vannak valahol a nem-orbánista fideszesek? Akarom én ezt egyáltalán érteni???
jenggot
2015. május 24. 23:02
Elég hülye írás, Karácsonyt meg a hatalmon lévő geciket összehasonlítani nagy szarság, hát még örömködni rajta. Szeretem a bundás kenyeret. Minden fideszes szeresse a bundás kenyeret meg még a zsíros kenyeret is, kovászos uborkával, és kapjátok be orbán rücskös büdös gecis redves izéj.éééét nyalizós fasz szopos keresztény szerú demokrata fiatal pedofilok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!