Legéletszerűbben életszerű

2015. május 13. 07:59

Annyit (számtalant) röhörésztünk már ellenzéki, főleg bajnaiánus politikusok életszerűtlen szerencsétlenkedésein, papír-, labor-, elefántcsonttorony- meg mit tudom én, milyen szagú parnasszistáskodásain.

2015. május 13. 07:59
Uj Péter
Népszabadság

Ebben a mérsékelten Flúgos futam-szerű mezőnyben szinte enfant terrible-i pozíciót volt képes kivívni magának Karácsony Gergely, aki a baloldal KDNP-je, az Együtt-Pesti Műsor jelöltjeként máig tisztázatlan körülmények között lett zuglói polgármester. Karácsony polgármester tehát pozíciójából adódóan, mintegy a választói akarat népszuverenitásából kifolyólag sem lehet hülye, életszerűtlen meg tán még annyira sem. Hagyományosan nem csinálunk Krisztusból bohócot. ()

Nagyon nagy gól.

Lehetett volna, ha a helyi Fidesz-frakció (amelyik annak idején kitermelte magából Papcsák Ferencet, tehát életszerűtlenséggel megint csak nem vádolható) nem posztol legott egy ellenfotót, amelyen a biciklik mellett számos nagy értékű személygépjármű látszik parkolódni az önkormányzati helyeken. Malíciózus megjegyzésük szerint több, mint az előző ciklus idején.

Püff neki.

A mű készen áll.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. május 13. 12:53
Tényleg; MotiInceVincével mi lehet? Hiányzik. Olyan jókat derültem mikor teknővájó cigányozott, pár hozzászólással lejjebb meg a nácikurvaanyját szidta valakinek. :D
Bolond Istók
2015. május 13. 12:50
Az lesz az :) Vagy Win-ce?
Brigadéros
2015. május 13. 10:52
Esetleg egy még szerényebb hajléktalan polgármestert a nagyzoló drága bicikliivel járó Karúcsony helyett?!
kaktuszvirág
2015. május 13. 09:09
Fog ez még cicanaciban futni a rózsadombról zuglóba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!