Ez a valóság Orbán kolléga

2015. december 14. 11:57

Miniszterelnök Úr, látja az éhező embereket? A DK ételosztást hirdetett, ma 13 órától a Blaha Lujza térre. Már egy órája gyülekeznek az emberek a hidegben, pedig tudják, hogy még várniuk kell.

2015. december 14. 11:57
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Miniszterelnök Úr, látja? 

Látja az éhező embereket? 

A DK ételosztást hirdetett, ma 13 órától a Blaha Lujza térre. Már egy órája gyülekeznek az emberek a hidegben, pedig tudják, hogy még várniuk kell. 

Ez a valóság Orbán kolléga, ez a kormányzásuk eredménye, ideje lenne szembenéznie vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2015. december 15. 07:25
A valóság az, hogy "Puccs Ferit", ki nem sz..ja le? Undorító az, aki a jótékony cselekedeteket is saját "kielégülésére" használja! Épp akkor, és olyan helyzetben, amikor úgy tűnik, Puccs Feri olyanná lett, mint az az ember, akit "egy tál ételen vettek meg"!
írmag
2015. december 14. 22:34
„Gyurcsány hatalmasat bukott, de főnixként újra és újra feléledt” olvastam valahol. Főnix leégett tollal, vagy álarccal, álruhában (milliárdos vagyonnal, őskomonista mezben), mintegy képtelen kép: a komonista betlehemes ételhordóval, a betlehem nehéz volt neki. Különben: A te kollégád a zuschlag, csak ő leülte (valaki fizette a hallgatását). Tessék pótolni!
catalina9
2015. december 14. 22:19
a vállról indítható ripacs...
imres
2015. december 14. 22:14
Gyurcsány elvtárs! Kormányon még a nincs ingyen ebéd szlogen volt érvényes. Úgy gondolod, te gazember, hogy kormányon az érvényes, ellenzékben ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!