Megjelent a nikáb Budapest utcáin!

2016. július 28. 11:22

Tudat alatt egy kicsit úgy érezzük most magunkat, mint egy büszke pesti polgár tehette száz éve, amikor meglátta élete első szerecsenjét.

2016. július 28. 11:22
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

nikab.jpg

Tudat alatt egy kicsit úgy érezzük most magunkat, mint egy büszke pesti polgár tehette száz éve, amikor meglátta élete első szerecsenjét.

A helyszín az Astoria, annak is a zöld tetővel borított kürtőskalácsos bódéja a hetes buszcsalád megállója mellett. Ott álltak ugyanis ők.

Sem az idei nyár kiszámíthatatlan időjárása, sem az ország Anne Applebaum-i értelemben vett rasszista vezetése nem tántorított el egy nikábot viselő muszlim családot attól, hogy turistaként végignézze a főváros nevezetességeit. Először jó húsz percet álltak az esőben, majd miután egy idegenvezető odalépett hozzájuk, beérkezett egy piros városnéző busz, amire aztán fel is szálltak.

Ha mi lennénk a Magyar Idők, most olyanokat írnánk, hogy 

Elkezdődött a megszállás! Tudja, mi a teendő október 2-án!

Ha mi lennénk a 444, most olyanokat írnánk, hogy

Ma is sokszínűbb lett Budapest! Averroës utódai köztünk járnak!

Minket szerencsére egyik veszély sem fenyeget, ám a nikáb budapesti látványát még szoknunk kell. Reméljük, turista vendégeinknek is legalább annyira tetszeni fog Budapest, mint amennyire nekünk tetszik. Üdv Magyarországon!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. július 30. 09:23
Újszülöttnek minden vicc új. A szerzők valszeg még életükben nem láttak ilyesmit közelről, pedig annyira nem új dolog. A különbség talán annyi, hogy ezidáig sokcsillagos szállodák halljában, limuzinokban és elegáns éttermekben volt inkább jellemző, most meg már a sarkon sem lesz ritka a nyóckerben, és hogy nem turistáskodni jönnek Ájrópába.
august
2016. július 29. 11:25
Megjelent a nikáb Budapest utcáin! -------- :) De még nem kell aggódni, ugyanis ha a heti eseményeket nézzük, meztelen nőkből még több kóborol városszerte.
puceráj
2016. július 29. 06:14
Azonnal betiltani!! Svájc példáján...
Marcellus
2016. július 28. 23:55
Ha az uraknak le van takarva a szeme a fotón, akkor a hölgyeknek (biztos azok?) ugyan miért nem :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!