Népszabadság előfizetői, egyesüljetek!

2016. október 20. 11:23

Nem egy elromlott hajszárítóról van szó, hanem a sajtószabadság alapjairól.

2016. október 20. 11:23
Vajnai Attila
A Mi Időnk

„A Népszabadság előfizetőinek közösen kellene perelniük a kiadó tulajdonosát. Sem az újság nyomtatásának megszüntetése, annak módja, sem az előfizetői díjak visszafizetésének késleltetése nem jogszerű. Az előfizetőket anyagi kár is érte, mert a kiadó minden figyelmeztetés nélkül megszegte a szerződést, így az okozott kárt meg kellett volna fizetnie. Ennek késlekedése nem indokolható, mert a kiadó nem jelentett csődöt, tehát van miből fizetnie. Nem egy elromlott hajszárítóról van szó, hanem a sajtószabadság alapjairól. Az Európai Baloldal arra buzdít, hogy az előfizetők fogjanak össze és közösségben érvényesítsék jogaikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2016. október 21. 14:59
Jó ötlet, perelni kell a károkozót, fogjatok össze, a bíróság dönteni fog, a vesztes fizeti a perköltséget is, kb.4-5 év mulva.
Egri Marika
2016. október 21. 12:48
Mi az, hogy sajtószabadság alapja a "Szabad Nép" Népszabadság volt a letéteményese a sajtószabadságnak a demokráciának. Nevetséges ez az egész cirkusz. Olyan mint amikor 2006 lövőldezése után Gyurcsány papolt a demokráciáról, Gergényi meg jogról törvényességről.Vajon Hunvald helikoptereiről is irt a Népszabadság? Hunvald nem utazott hanem vett egyet a lopott pénzen. Akkor is fő téma volt a korrupció? Nem mert korrupció csak jobboldalon van baloldalon nincs Népszabadság szerint.
Zsusztina
2016. október 21. 08:03
Ha lett volna 89 után elszámoltatás, ez a Vajnai élharcosként vonult volna a szoborparkba.
yes_we_can
2016. október 20. 20:39
Mi a helyzet a vörös csillaggal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!