8 órás sor a karácsonyi ételosztáson - legyen 2017 a lázadás éve!

2016. december 27. 17:45

Hajnali 3-kor Budapesten fagypont alatt volt a hőmérséklet. A nap csak órákkal később kelt fel, és a sor egyre csak nőtt és nőtt. Volt, aki vidékről érkezett a Blahára.

2016. december 27. 17:45
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Kettosmerce

(...) 

December 24-ének egyetlen híre, ami meg fog maradni a fejemben, az lesz, hogy ezen a napon hajnali 3 órától állt a sor a Blaha Lujza téren, ahol az Ételt az Életért Alapítvány 11 órától tartotta meg hagyományos karácsonyi ételosztását.

Hajnali 3-kor Budapesten fagypont alatt volt a hőmérséklet. A nap csak órákkal később kelt fel, és a sor egyre csak nőtt és nőtt. Volt, aki vidékről érkezett a Blahára. Nem kell ezt ragozni, nem kellenek ide nagy szavak. Színtiszta, egyszerű, végletes tragédia az, hogy ezek az emberek, ebben az évben, ezen a napon, ebben a sorban álltak.

Csakhogy jegyezzük meg azt is: évről évre hosszabb ez a sor, és évről évre hamarabb állnak be az emberek, hogy biztosan élelemhez jussanak karácsonykor, a szeretet ünnepén, az év egyik legsötétebb napján.

(...)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2017. január 07. 17:20
Voltál te már éhes?! Baromarcú!!
states
2017. január 07. 17:20
Ja, egy tál lencséért szavazatot. Erről szól a ti beetetésetek.
Mindjárt
2017. január 02. 08:59
Ha a felcsúti maffia nem lopna olyan rengeteget, olyan pofátlanúl akkor kevesebb rászoruló ember lenne. Csak megvetésel tudnak nézni a rászorulókra azok akik soha se dolgoztak de mégis vagyonosak mert a magyar adófizetőktől milliárdokat loptak. Ezeket a mocskos, tolvaj, kommunista gazembereket feldühíti a rászoruló emberek látványa és azok akik ételt osztanak nekik. Ezek szörnyetegek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!