Kötelességünk volt a feljelentés

2017. július 21. 22:41

A BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák, aki a médiában megjelent nyilatkozatai szerint jószándékkal járt el.

2017. július 21. 22:41
BKK – T-Systems
Közlemény

„A T-Systems Magyarország az informatikai rendszerét ért jogosulatlan befolyásolás miatt ismeretlen tettes ellen (és nem egy konkrét személy ellen) tett feljelentést. A T-Systems Magyarországnak – szigorú belső protokollja szerint – az általa fejlesztett rendszerek védelmében egy adott szintet elérő esemény esetében kötelessége ezt megtenni. Ebben az esetben sem tehetett mást.

Ugyanakkor a BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák, aki a médiában megjelent nyilatkozatai szerint jószándékkal járt el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2017. július 23. 09:04
Magyarország jobban teljesít e-jegyrendszerben és letartóztatásokban is. Nem hogy jobb lett volna az ország a fityisz vezetése alatt, de már a szocikat is túlszárnyalja aljasságban .
pepu
2017. július 22. 23:31
Ismeretlen tettes ellen tenni feljelentést, amikor ismert a tettes, a legalja módszer. Jogászok trükkje, hogyha valami bibi van, gond nélkül kihátrálhassanak az ügyből. (Nem túl) kedves BKK és T-Systems, ez ócska dolog volt. Már egyébként menekülnek is. A mi dolgunk, civileké, hogy gatyába rázzuk őket. Mint informatikus mondom, milyen program az, amelyikben csak így egyszerűen átírhatja a felhasználó által a fizetendő? Néhány ember remélem már röpül.
Pikkelő
2017. július 22. 16:46
Gyönyörű. Kicsiben a nemzeti együttműködés rendszere. A közpénzből végzett szar munka után egymást fedezik és mindenki hibás csak ők tökéletesek. A lelkes idióták meg erkölcsi magaslatról szajkózzák a mantrát, aminek több köze van a párthűséghez mint a valósághoz.
Hunyadi Mátyás
2017. július 22. 14:54
Apátok faszát volt kötelességetek a feljelentés-- mocsok banda. Nem tudtok egy normális szoftvert létrehozni, és aki erre rámutat azt éjjel hurcoljátok el - tehetségtelen túlfizetett gazemberek. Nem csoda, hogy berágtatok, hiszen a saját hülyeségetek lett nyilvánvaló - milliós fizetésekkel nem csináltok rendes munkát. De az a rendőrszar is megéri a pénzét aki egyszerű beidézés helyett éjszaka hurcoltat el egy gyereket. Legalább 50 korbácsütést érdemelne. Túlbuzgó tetű. Itt az idő ezt a beképzelt, szar, törleszkedő, seggnyaló, értéktelen bandát lecserélni. Szebb jövőt. Ui.: A T már ott gennyesnek bizonyult amikor az Origót átadta a fideszes szoldateszkának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!