Megelégelték, hogy nincs polgári centrum

2017. augusztus 10. 11:25

Megelégelték, hogy az évszázadok óta egymásnak feszülő ideológiai sérelmek Magyarországon minden emberséget, és minden józanságot felülírnak.

2017. augusztus 10. 11:25
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A kivándorlás-számláló egy jó barátom ötlete volt – ma már Montréalban él az orvos feleségével meg a három gyermekével. Ők nem gazdasági okokból távoztak: úgy néz ki, Kanadában rosszabb körülmények közt élnek majd, mint itthon. Nem paranoiás, orbánfóbiás rettegők, akik a politikai démonaik elöl menekültek, pusztán megelégelték, hogy az évszázadok óta egymásnak feszülő ideológiai sérelmek Magyarországon minden emberséget, és minden józanságot felülírnak. Megelégelték, hogy nincs polgári centrum, csak maffiapártok meg a mögöttük álló gyűlölködő szekták. Megelégelték, hogy nincs jogbiztonság. Abban bíznak, hogy bármilyen nehéz is lesz alkalmazkodniuk az idegen nyelvhez és kultúrához, így talán kimenthetik gyermekeik jövőjét az Országgyűlésből hömpölygő toxikus mocsok áradatából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. augusztus 10. 20:59
Honnan tudja ez a proli, hogy mi a polgári étosz.
útonjáró
2017. augusztus 10. 17:13
Puzsér tipikus példája annak, hogy ontja magából a mocskot, rendszeresen dagonyázik más mocskában, és közben ajvékol, hogy mennyi mocsok mindenütt... Közben a normális ember meg éli az életét (olyat, mit belső indíttatásból teremt magának), és csodálkozva nézi ezt a vergődést...
Onurisz
2017. augusztus 10. 16:29
Ezt én egyszerűen nem hiszem el. Ilyen okból senki nem költözik külföldre, mert a politikától - bármilyennek ítéljük is - el lehet szigetelni a személyes életünket. Egyébként pedig azt fogják tapasztalni, hogy külföldön is veszekszik a politika, mindenütt van széthúzás.
tango47
2017. augusztus 10. 16:26
Mára Kanadában valósult meg a nagy szovjet álom: a népek kohója. Olyan, mint a kevert feles volt anno: minden volt benne, de az eredmény nem szólt semmiről sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!