Válasszuk meg együtt az új amerikai nagykövetet!

2017. december 22. 20:08

A sorozatproducer után most következzen egy izgalmas rapper? Netán másfajta művésznő? Politikacsináló és/vagy azt nagyon értő? A pezsgőügynök Joachim von Ribbentrop külügyminisztersége óta nem már semmi sem lehetetlen.

2017. december 22. 20:08
Toronyház
Tutiblog

„Mint az ismeretes, Colleen Bell nagykövetasszony ígéretes diplomáciai pályafutását sajnálatosan derékba törte, hogy a buta amerikai vidék még nem volt elég érett és megértő a legújabb Nemes Eszmék iránt. Minden rosszban van valami jó, így legfontosabb szövetségesünk újabb nagyformátumú hölgyet delegálhat erre a helytartói demokrácia legfőbb demokratikus őrének számító, mára gyakorlatilag egyetlenként megmaradt demokratikus posztra. Reméljük, hogy az új nagykövet személyében szintén hölgyet tisztelhetünk a napfényes Kaliforniából, aki elkapja végre Orbán Viktor (fél) tökét, egyúttal felhívja a figyelmünket az orosz befolyásolási törekvésekre! 

A sorozatproducer után most következzen egy izgalmas rapper? Netán másfajta művésznő? Politikacsináló és/vagy azt nagyon értő? A pezsgőügynök Joachim von Ribbentrop külügyminisztersége óta nem már semmi sem lehetetlen. Adjunk hát ötleteket a Külügyminisztériumot Obama bukása után is töretlenül uraló Obama-adminisztrációnak!

Paris Hilton

A szállodalánc-örökös botrányhősnő karriere kissé leült manapság, már ha működésének bármelyik pontját lehet egyáltalán karriernek nevezni. Kinevezésével Táncsics börtöne után helyrehozhatná a vár egy jóval nagyobb amerikai szégyenfoltját, amelyet a nevével fémjelzett szálloda követett el. Személyiségéről semmit sem tudunk, és ez nagyon jól van így. Vásárolgatni, bulizni és ittasan vezetni itt is lehet, úgyhogy valószínűleg jól ellenne.

Előnye: 
Fél Magyarország azt hiszi, hogy ő a hülye szőke nő az amerikai Okosabb vagy mint egy ötödikes-ben, aki nem tudja, mi az a Magyarország.

Hátránya: 
Mi is ebben a félben vagyunk.

(...)

 

 Kim Lane Scheppele

A Tortúra őrült ápolónője beszőkült, jogi doktorátust szerzett, felszedett 15 kilót, és jobban beleásta magát a magyar alkotmányba, mint Szájer József és Werbőczy István együttvéve. Agresszív gondviselési ösztöne viszont mit sem változott. Mindenünket ripityára törné, hogy a gyógyulási folyamat részeként, tökig begipszelve kacsáztathasson bennünket egy életen át. Ő lenne az összes közül az egyetlen, akitől négy év múlva se szabadulnánk meg, biztos jól ért németül is, így állandó »Demokratiedefizit in Ungarn« rovata lenne a Süddeutsche Zeitungban.

Előnye:
Jól érti a magyar jogi szaknyelvet.

Hátránya: 
De csak ha valamelyik SZDSZ-es szeretője képes neki angolra fordítani.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2017. december 23. 20:21
Ahogy a muzulmánoknak női nagykövet, úgy egy rasszista, homofób, hím-soviniszta országnak egy afroamerikai, leszbikus hölgy dukál. Mivel Trampli humánus ember ebből csak egyet-kettőt fogunk megkapni.
portavox
2017. december 23. 16:16
sorosgyuri veje vagy Gorka Sebestyén,ha van magyar állampolg ez a vő sokszor fog idejönni ha apósa elköltözik a pok......
BőröndÖdön
2017. december 23. 14:32
Annyira komolyan vesznek minket,hogy még követet sem küldenek...
kulalak
2017. december 23. 03:58
Rossz a kiindulási pont. Ne jöjjön senki. Legyen egy Brüsszelben, minket meg hagyjanak békén. Vizummentesség van, schengen van, eu-s bürokraták liheghetnének. (i) Eladhatnák végre a követségi épületet és megszépülne a Szabadság tér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!