A végén még gazdi nélkül maradnak a liberálisok

2018. július 25. 13:41

A franc se értette évekig, hogy mit is takarnak a „független, objektív” jelzők.

2018. július 25. 13:41
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„A liberálisok megtalálták a saját siratófalukat (az igazi nem jó, egyrészt a hülyevallásosok helye, másrészt nemrég ott járt Orbán is): a korábbi State Departmentet. A levitézlett hillarysta amerikai külügy emléke előtt fognak pityeregni, és ritmikusan ismételgetni a »kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi« szlogent.

Úgy tűnik ugyanis, hogy az amerikaiak bevágták az ajtót a korábbi külügyi apparátus azon terve előtt, hogy 200 millió forinttal támogassák az »objektív (értsd: ellenzéki) médiát« az elmaradott magyar vidéken. Talán még az internetet is bevezették volna ebből a pénzből Budapest közigazgatási határain kívül (és itt szeretnénk jelezni liberális barátainknak, hogy ez a határ nem a Boráros térnél található). Ahol meg mégsem tudták volna bevezetni, ott kinyomtatta volna a volt főpolgármester.

A franc se értette évekig, hogy mit is takarnak a »független, objektív« jelzők, de e gyászos epizódnak hála most már mi sem halunk meg hülyén: külföldi érdekek és pénz által támogatott dolgokról van szó. Persze, a jelzőknek minősítő előfeltétele is van. Haladó, demokratikus helyről kell érkeznie a támogatásnak. Ellenkező esetben, ha például az orosz elnök lefizet két trollt, hogy kommenteljen csúnyaságokat Hillary Clinton bukott elnökjelölt Facebook-oldalára, az a legdurvább autoriter beavatkozás más országok belügyeibe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2018. július 26. 00:34
Csak az gazságról szól e cikk. Pont elég, magáért beszél.
Robur
2018. július 25. 18:07
De te nem maradsz gazdi nélkül csicska.
Babivadász
2018. július 25. 17:12
Gábor, írj egy Orbánt Viktort bíráló cikket. Mondjuk Orbán Viktor kalandor nemzetközi politikája címmel. Egyből gazdi nélkül maradnál. :D
xoltan
2018. július 25. 16:16
"A franc se értette évekig, hogy mit is takarnak a „független, objektív” jelzők." Sajnos te ezt meg ma sem erted. Azt mondjuk, hogy relativizalod az Orosz informacios hadviselest Europa es az USA ellen sokat elarul rolad. "lefizet ket trollt" mi? Nem a titkosszolgalatok szervezesevel minimum par szaz (de nem lepodnek meg tobb ezren se) fizetett zsoldos Europa destabilizalasara torekszik? Ezek a zsoldosok te tetu nem a Soros civiljei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!