Az amerikai maffia

2018. augusztus 29. 10:08

Korai és félrevezető gyászbeszédet tartani az USA vagy éppenséggel a nyugati demokráciák sírjánál.

2018. augusztus 29. 10:08
Charles Gati
Népszava

„Még McCain rendezte el a temetés részleteit úgy, hogy Amerika két volt elnöke méltassa őt. Az egyik George W. Bush lesz, aki 2000-ben alaposan megverte McCaint a republikánus előválasztások során, a másik a demokrata Barack Obama, aki 2008-ban legyőzte őt, és elnök lett. Kevés politikus van ma a világon, aki ilyen gesztusra képes. Magyarországon sem tudnánk hasonló helyzetet elképzelni.

Ha már temetésről van szó, hadd bizonygassam újra, hogy korai és félrevezető gyászbeszédet tartani az USA vagy éppenséggel a nyugati demokráciák sírjánál. Az elmúlt hét amerikai eseményei is jelzik, hogy fékek és ellensúlyok rendszere működik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. augusztus 29. 21:29
"Az elmúlt hét amerikai eseményei is jelzik, hogy fékek és ellensúlyok rendszere működik.”" Az egyik ellensúly épp Charles Gati fején landolt, azért ír hülyeségeket.
libantkomcsi
2018. augusztus 29. 18:22
Ha egy ország USA érdeket sért, fékek és ellensúlyok gyanánt pénzügyi retorzió.
Sundabunda
2018. augusztus 29. 16:59
Tetves Gati, Te Nepszava kurvaja! Egy szep napon le lesz tepve az a rohadt libsi pofad , hogy szakadtal volna anyad seggebe , Te rühes patkany!
drkovax
2018. augusztus 29. 16:20
"Korai és félrevezető gyászbeszédet tartani az USA vagy éppenséggel a nyugati demokráciák sírjánál. " Valóban. Mind túléli azt, hogy teljesen az uralmatok alá próbáltátok hajtani ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!