A kormány bevételkiesést és közlekedési káoszt okozott

2021. február 08. 13:41

A kormányzati elvonás következménye az is, hogy az utcákról sok fővárosi hulladékgyűjtő eltűnt.

2021. február 08. 13:41
Soproni Tamás
Facebook

„A tavalyi 2 után, idén már 3 milliárdos bevételkieséssel kell számolnia Terézvárosnak a kormányzati elvonások és a járvány hatásai miatt. Elvette tőlünk a kormány a gépjárműadót, az iparűzési adó egy részét, és többszázmilliós bevételkiesést – valamint közlekedési káoszt – okozott az ingyenes parkolással. Az elvonások súlyosan érintik egész Budapestet és a kerületi önkormányzatokat is. Terézváros gazdálkodása stabil, de természetesen mi is megérezzük a kormány elvonásainak hatásait, így csökkentenünk kell a fejlesztésekre szánt idei költségvetési összeget.

Már a kormányzati elvonás következménye, hogy az utcákról sok fővárosi hulladékgyűjtő eltűnt. Ezeket mi pótolni fogjuk és a fővárosi önkormányzatnak besegítünk az utcák takarításába is. Terézváros tisztántartását január elseje óta a Terézvárosi Nonprofit Kft. élén új vezető irányítja. Kárpáti Zoltán mindent megtesz azért, hogy ne érezzük meg a fővárosi forráshiányt, tiszták, rendezettek legyenek utcáink.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autoriter
2021. február 09. 07:05
Te retek, már régen le kellett volna mondanod. De nem csak neked hanem az egész ballib csűrhének. Teljesen világos, hogy ALKALMATLANOK vagytok! Semmi mást nem tudtok csak LOPNI és ADÓKAT EMELNI! Aztán ujjal mutogattok hogy a kormány a hibás. Nem azon gondolkodok hogy mit hogyan lehetne megcsinálni hanem azt mantrázzátok hogy miért nem!! A jó isten mentse meg Magyarországot, hogy kormányzati pozícióba kerüljetek! Nyomor és kilátástalanság vár majd az országra. Ezt már egy párszor eljátszottátok!! TAKARODJATOK!!!!
cutcopy
2021. február 09. 02:20
Ennek kis majomnak nem szóltak hogy világjárvány van és gazdasági válság, ami a kormányzatnak ezermilliárdjaiba kerül..?
mustarharmas
2021. február 08. 20:04
Igazán hülyék vagytok, ha a spórolást a kukák számán és ürítésük gyakoriságán kezditek.... És nulla munkatapasztalattal, rögtön polgármesterként kezdtek "dolgozni", de nagyhangon észt osztani, azt tudtok.....
nempolitizálok
2021. február 08. 19:11
A ballibsi van olyan ostoba, hogy Karácsonyékra szavaz, mert Orbánék miatt eltüntek a szemétgyűjtők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!