Erre számíthatunk a baloldaltól

2021. február 08. 22:03

Ki gondolhatja, hogy aki beállt Gyurcsány zenekarába, az nem Gyurcsány kottájából játszik?

2021. február 08. 22:03
Illés Boglárka
Facebook

„Az elmúlt 10 év nemzetegyesítő politikájának köszönhetjük, hogy 2010. augusztus 20-án hatályba lépett a kettős állampolgárságról szóló törvény és 2017. december 16. napján letette állampolgársági esküjét az egymilliomodik külhoni magyar állampolgár.

Hosszú utat tettünk meg idáig és szeretnénk azt hinni, hogy ma már csak rossz emlék a 2004. december 5-i népszavazás.

De a baloldal mindig tesz arról, hogy ez ne így legyen.

Ki gondolhatja, hogy aki egyszer már megtagadta a határon túli magyarokat, ellenük gyűlöletkampányt folytatott vagy a kárukra más, nem magyar pártot támogatott, ne árulná el bármikor saját nemzettársait?

Ki gondolhatja, hogy aki beállt Gyurcsány zenekarába, az nem Gyurcsány kottájából játszik? Ha pedig mégis más húrt pengetne, a vezető karmester csak finoman int a szólamvezetőnek, aki gyorsan áthangolja a hamiskás hangszert.

Erre számíthatunk a baloldaltól. Ez az, amiből nem kérünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. február 10. 10:39
Ki gondolhatja, hogy aki beállt Orbán zenekarába, az nem Orbán kottájából játszik?
olajfa1
2021. február 09. 12:57
Tökéletes hasonlat. Ha Gyurcsány a karmester, akkor az a "zenekar" Gyurcsány művét adja elő... "hamisítatlanul"... Senki se számítson mondjuk "örömódára"... sokkal inkább valami szörnyű csörömpölésre inkább...
flesh ripper
2021. február 09. 08:34
Büdösböszméné ígéretében ne bízzon egyetlen ripacs sem. 1. Sohasem lesznek abban a helyzetben, hogy államilag ripacsokat tudjanak támogatni. 2. A korábbi LQró-féle kormányzás tapasztalatai szerint, a Apró-Dögei-Körmösbauer-Rákosi utódok, kimondottan kultúra-ellenesek. Aztán, akkora költségvetési lyukakat szoktak - üzemszerűen - keletkeztetni, hogy a kultúrára, egészségügyre, oktatásra és szociális kiadásokra egyáltalán nem szokott jutni egyéb, csak a megvonás, az "elkúrtuk!" és a gázáremelés...Abban azonban a Büdösböszménének van igazsága, hogy, ha kormányra jutnának, akkor kő kövön nem maradna. Főleg a csóróknak kopna fel az álluk a rezsidíjak megtriplázásával, a közlekedési díjak, adók megnégyszerezésével, az egészségügy privatizálásával...
Moslékzabáló
2021. február 09. 05:25
A 2022-es választás arról fog szólni, hogy a magyar nemzet képviselői vezetik-e tovább az országot, vagy a magyar állampolgársággal rendelkező magyargyűlölő, antiszemita, rasszista judapestező, tetűcsúzdázó (sic!), LMBTQ- és BLM-rajongó komcsi, libernyák és nyilas söpredék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!