Lemondjon-e Neandermüller Péter?

2021. február 18. 21:05

Hát persze, hogy mondjon le. Lehetőleg még tegnap. Nem is kérdés. A baj ott kezdődik, hogy nem fog.

2021. február 18. 21:05
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„A lemondáshoz ugyanis szükségeltetne néhány egyszerű, de igen lényeges emberi jellemvonás. Becsület, méltóság, felelősség, lelkiismeret, tisztesség, önkritika, belátóképesség – melyeket Erzsébetváros DK-s polgármestere hírből sem ismer.

Olyan jellemvonások ezek, amelyek a jóérzésű emberek többségében megvannak. Azokban, akiknek volt gyerekszobájuk. Ha viszont körülnézünk a Gyurcsány-párt frontvonalában, csupa olyan alakot látunk ott kígyózni, akik ezeknek híján vannak. Szív és lélek nélküli emberi vázszerkezetek. Idegenből fizetett ügynökök, saját nemzetükre törő közveszélyes brigantik. Niedermüller Péter még e torz közegből is kitűnik hitványságával. Hitványságának legújabb bizonyítéka, amit a Molnár Antal Zeneiskola hatszáz kisdiákjával művelt. Több mint egy évig nem engedte be a gyerekeket a Damjanich utca 4. szám alatti épületbe, amelyet az előző, fideszes kerületvezetés kifejezetten nekik, az ő igényeik szerint újíttatott föl több százmillió forintért.

Niedermüller kizárta a csöpp zenészeket az iskolájukból. Majd egy titokban, szűk határidővel kiírt pályázattal átjátszotta az épületet a Freeszfe Egyesületnek.

Erőst kilógott a mutyi-lóláb. A pályázaton a maximálisan elérhető 100 pontból 30-at kaphatott az, aki »képzőművészet, színház- vagy táncművészet« számára kívánja igénybe venni az épületet, ám egyetlen pont sem járt annak, aki zeneiskolai célra hasznosítaná azt. Pedig a felújított épület speciális, hangszigetelt termei kifejezetten zenei munkára lettek kialakítva. A Pesti TV Riportere által lebuktatott, össze-vissza sumákoló Niedermüller az önkormányzat ínséges pénzügyi helyzetével magyarázta, miért az egyetemfoglaló anarchisták – szerinte komoly és kitűnő – pályázata nyert. Ám úgy nem nehéz nyerni, ha nincs is más induló, mert valószínűleg csak a kiszemelt anarchisták tudnak az egész mutyiról. A portálunk által megszerzett nyertes pályázat komolyságáról annyit: tízoldalas volt az egész. A havi kétmilliós bérleti díj pedig szintén kamu, ugyanis különböző jogcímeken 70 százalékos kedvezményt kaphat az anarchista brigád, így az önkormányzatnak alig 600 ezer forintos bevétele lesz. Vagyis a kultúrmarxista fiúk-lányok szinte ingyen lakhatják le a gyönyörűen fölújított zeneiskola épületét (is)…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2021. február 19. 09:57
Ennyire hazug, tehetségtelen, alkalmatlan ellenzéke még nem volt az országnak. El akarják hitetni, hogy készenlétben állnak tudatlan posztkomcsik a Fideszes zsenik helyett. Lebénították az önkormányzatokat, a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel, haveri mutyikkal, zeneiskola rablással, buszmutyival, léhűtő, korrupt képviselőkkel. Kiderült, hogy a posztkomcsi ellenzék nem tud számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell Budapestet vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, élén a szemlőhegyi ispotályossal, aki bukott miniszterelnökként a pereputtyát, apját, gyerekeit tömi ki az ország EU alapjának a kirablásával. Ellenzékben is ugyanúgy szétlopnak mindent amit csak érnek, közben meg Hadházy parasztja különgéppel jár dolgos magyar emberek ellen uszítani. A slepp se különb. a böfögős krumplikirály nácival az élen, aztán ott a ronda, gyűlölködő mosatlanhajú Szabó Tímea, a románokat támogató magyargyűlölő Fegyőr, akinél korruptabb, butább embert nincs a közéletben, a milliárdos EU rendelésekkel kitömött böszme oligarcha, aki a lopott szemlőhegyi villájában dőzsöl - közben meg belehazudta az emberek képébe, hogy az irodája leégett, hogy eltüntesse a lopott szajré nyomát. SOROS legnagyobb bűne, hogy ezeket a vidéki Jobbikos suttyókat és tanulatlan baloldali lumpenprolikat kivakarta a sz@rból. Lejáratnak bennünket, a lófaszozással a parlamentben. Az ellenzék miatt szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a moslékellenzéknek, a magyaroknak, mert ezzel a sötét, káromkodó, tolvaj, tahó társasággal azonosítanak bennünket .
rókabácsi
2021. február 19. 09:27
Á-DEHOGY! MEGMONDTA ELŐRE NEM ÉRT HOZZÁ!
olajfa1
2021. február 19. 08:49
Niedermüllernek a börtönben lenne a helye egy DEMOKRATIKUS ORSZÁGBAN! no de egy liberálfasiszta ország, és hatalom árnyékában még vezetői tisztségben is lehet...
Vakfolt
2021. február 18. 23:54
"A lemondáshoz ugyanis szükségeltetne néhány egyszerű, de igen lényeges emberi jellemvonás. Becsület, méltóság, felelősség, lelkiismeret, tisztesség, önkritika, belátóképesség - melyeket Erzsébetváros DK-s polgármestere hírből sem ismer. Olyan jellemvonások ezek, amelyek a jóérzésű emberek többségében megvannak." Egy jóérzésű ember mossa a fogát. És innentől kezdve ránézel a szarcsimbókra és látod, hogy nem jóérzésű. Ilyen elhanyagolt komcsi. Nem baj, ha büdös a szája, úgyse akar senki vele kaszni. Innentől ugrott a méltóság, az önkritika és a tisztesség. Ezek hiányában már nem is elvárható a belátóképesség, felelősség és a becsület sem. Mosott volna fogat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!