Gyomorforgató, amit a kormánypárti média csinál(t) Cseh Katalin esküvőjével

2021. november 07. 12:01

A „másik oldal” meg Mészáros esküvőjével meg Szájerrel foglalkozik. Csakhogy a kettő nem ugyanaz.

2021. november 07. 12:01
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Többen írtak már arról, hogy mennyire gyomorforgató és konkrétan törvénybe ütköző az, amit a kormánypárti média csinál(t) Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjével.

Néhány kormánypárti kommentelő azzal érvel, hogy a »másik oldal« meg Mészáros esküvőjével meg Szájerrel foglalkozik. Csakhogy a kettő nagyon nem ugyanaz.

Kezdem azzal: a Fidesz tiltotta be anno még azt is, hogy politikus házánál lehessen tüntetni, hivatkozva a magánélet meg a család szentségére. Innentől kezdve már nem lehet menni például Orbán Viktorhoz, a Cinege utcába, amikor újabb milliárdokat lop el.

Aztán folytatom ott, hogy egy közszereplő magánéletéről csak akkor lehet bármilyen információt nyilvánosságra hozni, ha az valamilyen bűncselekménnyel hozható összefüggésbe, vagy szöges ellentétben áll azzal, amit az illető magáról, családjáról a nyilvánosságban vall.

A Borkai-ügy nem azért volt »érdekes«, mert bárkit érdekel a volt fideszes polgármester magánélete (engem például biztosan nem), hanem azért, mert a videó tanúsága szerint prostituáltakkal voltak együtt, a jelek szerint akár tiltott szerek társaságában, és amely luxusjachtozás nem fér bele egy polgármesteri fizetésbe Borkai vagyonnyilatkozata alapján. Arról nem beszélve, hogy a Fidesz mindeközben a keresztény értékekről és a család szentségéről papol, amivel ez az életforma nehezen egyeztethető össze.

Szájer József ügye sem azért volt érdekes, mert így mindenki megtudta, hogy meleg. (Ki az, aki addig nem tudta, tényleg?! Egyébként meg kit érdekelt?) Szájer ereszcsúszkálása azért vert nagyobb port a kelleténél, mert a Covid-járvány alatt súlyosan megszegte az adott ország járványügyi szabályait, és akkor vett részt egy khmm… »összejövetelen«, amikor mindenki másnak otthon kellett dekkolnia. Továbbá a brüsszeli ügyészség közleménye szerint drogot találtak a hátizsákjában. Végül ott van az a nem elhanyagolható apróság is, hogy maga Szájer szövegezte a saját maga által sem vallott és gyakorolt Alaptörvényt, miszerint az anya nő, az apa férfi, a család meg szent.”

Nyitókép: Bennfentes.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. november 08. 13:24
Én tudok a "gyomorforgató"- jelző helyett egy pontosabb meghatározást arról, hogy mit érez egy tisztességes ember egy ilyen totális erkölcsi hulla láttán: mélységes undort. Ilyen mértékű elvesztése az emberi tartásnak valóban gyomorforgató. Teljes mértékben jó, hogy részletekre menően foglalkoznak ezzel az üggyel, mert annyira elrettentő, hogy iszonyatos példával szolgálhat olyanoknak, akik az alkohol és a drog felé túl aktivan kacsintgatnak. Amiért mégis vitatható az e témával való foglalkozás: ez a semmivé vált, jellem- és becsület nélküli, cselekedetei révén magát "0"-erteku ócska nősténnye degradalo, lábon járó undor nem érdemli meg a vele való foglalkozást. Az ilyet egy valamirevaló férfi csak leköptni tud. Természetesen a legkevésbé se lep meg senkit, hogy az ellenzék egyik züllött rák- fenéjenek, a haza hirhedt, éjsötét karogo líbájanak tetszik az EU-s csalók legnagyobb pofaju majmának a béka feneke irányában való mélyrepülése. Az a pénz, amit ellopott, lehetőséget ad rá, hogy a magát már eddig is teljesen lejáratott, valaha még nőnek nevezhető bajgunar nostenyundor megmutatkozzon a maga teljes valóságában. Hányinger látni, de jól tette. Így kaphat ugyanis a választó teljes képet arról, miféle rohadas útján járó karakterek tervezik elvenni mindazt a magyar állampolgároktól, amijuk van: erkölcsi és kulturális értékeiket éppen úgy, ahogyan a munkával megszerzett javaikat. Célszerű azonban, ha a nmzetgyilkosok felkészülnek rá, hogy a becsületet /ha ismerős egyáltalán e fogalom.../ az osszetartast és a hazaszeretet kitephetetlen modon mélyen gyökerező érzését akkor se tudják a mi nepunktol elvenni, ha beledoglenek ebbéli probalkozasukba. Ne essék félreértés !!! A nemzet ilymodon történő teljes megynyomoritasara való törekvéseknek saját szavazóik ugyanúgy kényszerített elszenvedői lennének, mint a ma világosan látó, értelmes és becsületes magyar polgár. Tünde asszony! Javaslom, frecsogjon tovább, undorodunk magától is, de legalább addig sem az ország többre érdemes házában fertőzi a becsületes embernek kijáró levegőt. Azt, amit a maga fajtája nem érdemel meg.
rókabácsi
2021. november 08. 11:33
nem köll kurváskodni! és akkor nem lehet bohocot csinálni!
Béna Géza
2021. november 08. 11:13
Nos , nem ivott hanem drogozott minden emberi mivoltából kivetkőzőt gátlástalan lotyó
zuriktodor
2021. november 08. 10:59
a borkai féle teknő minden volt csak nem luxusjacht...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!