Én kedvelem Szájer Józsefet

2021. november 26. 19:45

Szájernek aligha lesz visszatérése a hazai politikai életbe.

2021. november 26. 19:45
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Ő Szájer József.

Két dolgot kell tudni róla.

Az egyik, hogy kivételes intellektusánál, nagyra nőtt tehetségével harminc éven át a Fidesz egyik legfontosabb háttérembere volt. Ha éppen nem a legfontosabb háttérembere.

A másik, amit tudni kell róla, hogy Brüsszelben alapvetően szinte mindenki kedvelte, tisztelte, még az ellenfelei is elismerték a tudását. Jártam ott néhányszor, láttam, tapasztaltam.

Én kedvelem Szájer Józsefet.

Áldozatnak tartom, azokat pedig, amíg futott vele a szekér, hízelegtek neki, most pedig, hogy hullamerevségre ítélték, már rugdossák – azokat nem bírom. Bocsánat.

Szájernek aligha lesz visszatérése a hazai politikai életbe. Ez így alakult, de én megőrzöm emlékét a legjobbak között.

Mert odavaló. És ez nincs elfelejtve, sem most, sem régen, sem a jövőben.

Hajrá, Józsi!"

Fotó: PETER KOHALMI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szalóki István
2021. november 28. 15:33
Box Hillnek Maga óriásit téved. Itt nem a FIDESZ-t, meg az Orbán-kormányt kell okolni. Itt azt kellene meglátni és megérteni, hogy a brüsszeli LMBTQ-lobbi mennyire hazug, hogy végtelenül erkölcstelen. Ha Szájer József az ő progresszív liberális, neomarxista, woke-os zsarolásuknak meghajolt volna, akkor itt nem lett volna semmilyen Szájer-ügy. Mindenkinek van egy magánszférája, emberi méltósága. Ez egy tipikus brüsszeli titkos szolgálati, politikai provokáció volt, hogy úgymond leleplezhessenek egy magyar, jobboldali, kersztény-nemzeti kormánypárti fontos embert, akin keresztül- úgy gondolták, aljas indokkal -, hogy sárba ránthatják az Orbán-kormányt. De ez a sár, szenny a brüsszeli méregkeverők pofájába csapott vissza, mert leleplezte az LMBTQ-lobbi erkölcsi fertőjét. Szájer József pedig emelt fővel távozott a politikai életből. Szájer József az Alaptörvény kidolgozásában végzett munkájáért elévülhetetlen érdemeket szerzett a haza szolgálatában. Box Hill idegen szemmel, nem a magyar érdekek szerint ítélkezik, sőt vagdalkozik.
Pitypangocska
2021. november 28. 12:41
És a szaktudásáért tisztelem.
gacsat
2021. november 27. 21:27
Gőzfürdőben buzog a víz, buzgárokba soha ne bízz.
kata56
2021. november 27. 20:18
"Én kedvelem Szájer Józsefet.": Én is. És nagyon nagyon tisztelem. Remélem egyszer majd megkapja azt az elismerést Magyarországtól, amire bőségesen rászolgált azzal a hatalmas munkával, amit elvégzett. Remélem még megérem az ő rehabilitációját. Mert mindenkinél jobban megférdemli. A hibájáért bőségesen megfizetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!