Értem én, hogy Márki Zaynak ütős dolgokat kell mondania a jogban járatlan hívőknek

2021. november 12. 19:04

Azért mégsem kellene olyant ígérnie, ami megvalósíthatatlan.

2021. november 12. 19:04
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Igéret

értem én, hogy Márki Zaynak ütős dolgokat kell mondania a jogban járatlan hívőknek, így fokozva a reményt, meg a lelkesedést, de azért mégsem kellene olyant ígérnie, ami megvalósíthatatlan.

Ilyen ez a 60 napon belüli népszavazás az Alkotmányról, amelynek kivitelezheterlenségére éppen a hvg egy cikke hívta fel a figyelmet, bemutatva az akadályok egész sorát.

A baj az ilyesmivel leginkább az, hogy kockára teszi a hitelességét, pont azt ami jó esetben egy fontos megkülönböztető ismérv lenne a regnáló rezsimtől.

Sok választónak éppen azért van elege Orbánékból, mert lopnak és folyamatosan hazudnak.

Ha azonban a potenciális alternatívát szintén hazugságon kapják, akkor nem sok képzelőerő kell ahhoz, hogy azt gondolják, ha alkalmuk lesz rá ezek is lopni fognak, lám hazudni máris elkezdtek.

Jobban kellene erre vigyázni!”

Fotó: JOHN THYS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. november 14. 22:26
Most mi a baj, Jenci baba? Hát, nem fér el a többi hülyeség mellé? Na, .... mond már!
TMATMA
2021. november 13. 23:20
Az egész baloldal hazudozik, lop csal és tapossa a kenyeret. Kaltenbach ebben az ügyben vagy felbújtó, vagy tettestárs, vagy mindkettő.
Akitlosz
2021. november 13. 14:26
A jogban bármi lehet, bármilyen jogszabályt lehet hozni. Az egy dolog, ha rossz, értelmetlen, betarthatatlan, stb. de jogszabályt bármiről lehet hozni. Népszavazást pedig arról lehet tartani, amiről a hatalom akar népszavazást tartani, s arról nem lehet, amiről a hatalom nem akar népszavazást. Mindegy, hogy mit mond a jog. Ahogyan fentebb említettem bármiről lehet jogszabályt alkotni. Egy kis kreativitást nem nehéz belevinni. De nem óhajtok ötleteket adni. Akármi hülyeséget találnak ki a humoristák, a liberális politikusok 20 éven belül megvalósítják.
NTLLK
2021. november 13. 13:49
Node, Jenci!!! Ilyen aztán nincs! Vagy márkizajcsánnyal, vagy sehogy!!! Érted a szót, Jenci???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!