Orbán valódi háborús élményekkel és tapasztalatokkal kívánja megajándékozni a fiát

2022. január 26. 16:26

Azért megy Moszkvába, hogy barátjával, Vlagyimir Putyinnal megbeszélje remélt ukrajnai koszt és kvártély igényeit.

2022. január 26. 16:26
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Orbánban nem saját hazájának és nyugati szövetségeseinek elárulóját kellene látni, hanem a nagyszerű apukát. Mert ahogy otthoni gombfocizás helyett remek nemzetközi futballmeccsekre és focitornákra cipelte rendre a futballistának készülő fiát, most ugyanígy, már nem ólomkatonákkal, hanem valódi háborús élményekkel és tapasztalatokkal kívánja megajándékozni a Sandhurst Royal Military Academy katonai vezetői képzésén végzett, s katonának felesküdött fiát. Minden bizonnyal azért megy hamarosan Moszkvába, hogy barátjával, Vlagyimir Putyinnal megbeszélje fiának remélt ukrajnai koszt és kvártély igényeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 28. 10:08
Húúúú! De tájékozottnak teccik lenni az 'Orbán család belső ügyeit tekintve...EZEXERINT AZ APROSZTATA - ZSIDÓK SAJÁT , PRIVÁT LEHALLGATÓSZOLGÁLATA JÓL MŰKÖDIK......BRAVÓ!
csulak
2022. január 27. 15:02
igaiz libernyak vagy te ! hogy ne erjen a kezed a seggedig !
panka45
2022. január 27. 13:30
Ez egy Gyurcsány féle szeretetbeszéd.
Bájron
2022. január 27. 12:43
Gyagyás gyurgyevo!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!