Elindult a 2022-es magyarországi országgyűlési választásokba történő külső beavatkozás

2022. február 18. 10:40

Vajon véletlen az Európai Bíróság döntésének időzítése?

2022. február 18. 10:40
null
Volner János
Facebook

„Kezdjük is a legégetőbb kérdésekkel: Vajon véletlen az Európai Bíróság döntésének időzítése? A magyar országgyűlési választások előtt alig több, mint 1 hónappal? Szándékos politikai félreértelmezést követően, munícióval ellátni a liberális baloldali összefogást? Természetesen nem véletlen, hamarosan kifejtjük. De mit is várhatunk olyan bürokratikus szervezetektől, mint az Európai Bizottság vagy éppen az Európai Bíróság? Sajnálatos módon azt látni kell, hogy az EU működése szempontjából a legtöbb kritikus kulcspozícióban liberális baloldali figurák ülnek. Ezen liberális baloldali politikusoktól vagy éppen bürokratáktól valóban nem elvárható, hogy politikai ellenfeleit akarjak hatalmon tartani vagy éppen hatalomra segíteni. Ez valamilyen szinten érthető is, nincs ez másképpen a jobboldalon sem. Viszont elméleti szinten, kiváltképpen egy bíróság esetében elvárható lenne a teljes függetlenség, a politikai hovatartozástól független ítélethozatal.

Mire gondoljon az ember, ha nem szándékos külső beavatkozásra, újabb politikai nyomásgyakorlásra. Emlékeznek még a Politico cikkére? Korábban már beszámoltunk róla, hogy elindult a külföldi politikai erők beavatkozása a hazai országgyűlési választásba. A Politico liberális baloldali médiaplatform szerint EP-képviselők teljes körű választási megfigyelést kérnék majd a magyarországi országgyűlési választásokra vonatkozóan. Ezen képviselők közös levelet küldtek a választásokat figyelő Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetnek (EBESZ), amelyben a szokásos rettegésüknek adnak hangot. Szeretnénk leszögezni, hogy az EBESZ megfigyelést végző munkatársai bármelyik választáson részt vehetett ezidáig is és most is részt vehetnek majd, bárminemű akadályoztatás nélkül. Az egész hőbörgés kizárólag politikai célzattal indult, kevésbé burkolt módja a magyar országgyűlési választásokba történő közvetlen beavatkozásnak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cs72
2022. február 20. 05:44
És mindezt egy bokortól tudta meg.
Akitlosz
2022. február 19. 21:01
"Elindult a 2022-es magyarországi országgyűlési választásokba történő külső beavatkozás" Nem úgy mint a Volner Párt. Neki mi köze van a választáshoz? Nem érdekelt benne. Ő és a pártja így sem és úgy sem kapnak egyetlen szavazatot sem.
Highlander07
2022. február 19. 14:27
Ne haragudj volner, de ha egy mezei választópolgár ez alapján dönt, az meg is érdemli...
Sweet Gusztáv
2022. február 19. 10:02
Baszki Volner,így nem a mérleg nyelve leszel,hanem a csajodé. Tudod,azé,akit bevittél a susnyásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!