Soros kitartottjai a gyermekvédelmi népszavazás ellen hergelnek

2022. március 16. 18:12

Legyünk résen, és április 3-án – az országgyűlési választások napján – szavazzunk 4 NEM-mel azért, hogy megvédjük a gyermekeinket!

2022. március 16. 18:12
null
Rákay Philip
Facebook

„SOROS KITARTOTTJAI A GYERMEKVÉDELMI NÉPSZAVAZÁS ELLEN HERGELNEK

Például a budapesti Baross téren elhelyezett, több emeletnyi méretű plakát ócska szövegével arra buzdítva híveiket, hogy szavazzanak érvénytelenül április 3-án, a gyermekeink védelmében tartandó népszavazás kérdéseire.

A plakátot megrendelő két „civil” szervezet az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság– mindketten Soros kitartottjai – , a nyílt társadalom nevezetű ön- és közveszélyes haladár ideológia leghangosabb szekértolói.

Bármilyen aljas módon is akarnak a globalista hálózati lerakatok és ügynökeik beavatkozni Magyarország belügyeibe, ne engedjük! Legyünk résen, és április 3-án – az országgyűlési választások napján – szavazzunk 4 NEM-mel azért, hogy megvédjük a gyermekeinket!”

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. március 17. 12:13
Mi dontunk, a GS halozat megy a kukaba !
Lajoss
2022. március 17. 11:38
..mondja ezt a csüngőhasú egyik kitartottja..:)
Sportszelet1968
2022. március 16. 21:41
A demokrácia alapja a szavazás, érvényes szavazás! A polgárok kinyilványítjatják akaratukat, szándékukat! Aki az érvénytelen szavazatra buzdít az a demokrácia ellensége! Csak ennyit akartam a hős demokrata civileknek hozzáfűzni!
Kristály
2022. március 16. 20:13
A Soros jó gusztustalanná teszi a férfiakat és sok ember életét keseriti meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!