Az egyik ellenzéki párt vezetője szerint nyertünk volna, ha az ő jelöltjük vezette volna a listát

2022. április 10. 14:11

Egy másik, nem is mérhető párt szerint meg velük nyerhettünk volna.

2022. április 10. 14:11
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az egyik ellenzéki párt vezetője szerint biztosan nyertünk volna, ha az ő jelöltjük vezette volna a listát. Egy másik, önmagában alig mérhető párt képviselője szerint pedig nyertünk volna, ha »nem a globalizáció nyerteseinek csinálunk elitista kampányt«.

Szomorúan olvasom, hogy szinte még magyarázatként sem merül fel náluk, hogy nem valódi választáson vesztettek. Az meg egyelőre teljesen kimarad a nyilatkozatokból, hogy mit tudunk tenni azért, hogy a következő választás ne ilyen körülmények között történjen.

Pozitív fejlemény viszont, hogy vannak, akik felismerik, ezután semmit sem szabad úgy csinálni, ahogy eddig. A Momentum tegnapi bejelentése az alakuló ülésről való távolmaradástól fontos lépés és jelzés ebbe az irányba. Őszintén remélem, hogy a döntésnek lesz folytatása és ez másokat is inspirálni fog.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medvemagyar
2022. április 11. 23:15
Szóljon már valaki Sallai Róbert Benedeknek...
Gardonyi Geza
2022. április 11. 12:21
Ha meg a nagyanyámnak áramszedője lett volna,ő lenne a villamos!
Vakfolt
2022. április 11. 12:02
Nem valódi választás volt a Nemigazországban? Azt hittem, hogy maki itt a legnagyobb faszkalap, de nem. Mondjuk családban marad.
sztd
2022. április 11. 11:38
Hát igen. Valódi választásokon a moslékot normális ember nem választja, ennyi bolond pedig ebben az országban sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!