Nem nagy veszteség

2022. július 26. 20:00

Lemondott az elmúlt években a munka helyett inkább a pénzszóró botrányoktól hangos Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott.

2022. július 26. 20:00
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Nem nagy veszteség: lemondott az elmúlt években a munka helyett inkább a pénzszóró botrányoktól hangos Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde miatt, amit Gyurcsányhoz hasonlóan „»nácinak« minősített.”

***

Tusványoson jártunk

Az orosz-ukrán konfliktusról és a jobboldali közösségépítésről is kérdeztük a résztvevőket a 31. Tusványoson:

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Old Shatterhand
2022. július 28. 13:14
Ilyenek... Tisztelet a kivételnek. Vega kaját csinálsz neki, az ő kedvenc programjaira jártok, érdeklődsz és elfogadod, mert te (ellenben vele) igazán toleráns vagy, aztán amikor megun, valami mondva csinált hülyeségen besértődik, és elmondja, hogy nem is érti, hogy barátkozhatott veled, hiszen agymosott jobboldali vagy és rasszista. Aztán visszanézed az általa küldött cigányozós e-mail-eket, és nem érted a dolgot...
Laci811
2022. július 27. 22:30
Kár, hogy nem a Farkas Flóri mondott fel. Róla könnyebb lenne lejárató dolgokat találni.
syphax
2022. július 27. 16:14
Még jó is, hogy ez a H.ZS. elhúzott a balfenéken. Könnyebb az ilyenek nélkül.....
madar299
2022. július 27. 16:09
Miniszterelnök Úr vezetői képességei kiválóak , lényeglátó , gyors észjárású , van víziója a jövőnket illetően és még sorolhatnám a jó tulajdonságai, a hiányosságai között pedig első helyen van a csapnivaló személyzeti / vagy ahogy ma hívják HR / munkája. Sorolhatnám , hogy eddig kikkel fürdött már be "orbitálisan" , de nem akarok személyeskedni . Aki követi a politikát már kb. 20-30 éve, az pontosan tudja , hogy hány áspis kígyót melengetett már a kebelén. Nem akarom magam szidolozni, de a sok áspis kígyó több mint 2/3-ról már kinevezésükkor is tudtam/láttam hogy nem odavalók , csak bajt fognak okozni. 30 évig voltam vezető, egy állás interjún /ahogyan ma hívják/ számomra sohasem az volt a fontos amit mond a jelölt, hanem ahogy mondja és a testbeszéde , ritkán fogtam törököt. Hegedűs kisasszony roma programja is ezek közé tartozik , aki élt már romák közelében, annak nem kell elmagyaráznom , hogy miért. Hegedűs Zs. az hogy hogy néz ki, hogyan beszél már az is sokat elmond róla , egy jellemtelen idegbeteg, munkára alkalmatlan , csak a pénz érdekli a magyarsághoz semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!